24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αρέσει στον Μαρτίνς ο Σεμέδο, κίνηση ο Ολυμπιακός

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ μεταφέρει το ολλανδικό σενάριο για Λισάντρο Σεμέδο και Ολυμπιακό ενώ αποκαλύπτει τον Ελβετό μεγάλο ανταγωνιστή του Μπάρκα στα θέλω της Μάιντς.

Με αφορμή πρόσφατα δημοσιεύματα, σε Ελλάδα και εξωτερικό, για τον εντυπωσιακό Λισάντρο Σεμέδο του ΟΦΗ αλλά και το ενδιαφέρον της Μάιντς για τον Βασίλη Μπάρκα, το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αφουγκράστηκες τις πιάτσες agents και scouts και μεταφέρει τι ξέρουν σχετικά για αυτές τις δυο υποθέσεις.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Μεγάλο σουξέ από ο τι φαίνεται έχει ο Λισάντρο Σεμέδο. Στην πιάτσα agents λένε για τον εξτρέμ από το Κάπο Βέρντε, με την πορτογαλική υπηκοότητα, προϊόν των φημισμένων Ακαδημιών της Σπόρτινγκ, πως αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός, των 5 γκολ και της 1 ασίστ στις 9 συμμετοχές του μέχρι τώρα στην Σούπερλιγκ, αγωνίζεται δανεικός από την Φορτούνα Σιτάρντ στον ΟΦΗ. Και σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες στην Ολλανδία, ο Ολυμπιακός έχει ψαχτεί ήδη για την περίπτωσή του.

Φέρεται μάλιστα, ίσως θέλοντας να προλάβει τον... ανταγωνισμό, να έκανε και σχετική βολιδοσκόπηση/πρόταση για ποσό υψηλότερο από την οψιόν αγοράς που διατηρεί ο ΟΦΗ κι ανέρχεται στο 1,5 εκατ. ευρώ,. Δηλαδή κοντά στο τριπλάσιο της χρηματιστηριακής του αξίας (τώρα φτάνει τις 900.000)!! Από την άλλη η Φορτούνα Σιτάρντ με το μανατζερικό Γραφειο που έχει αναλάβει να πουλήσει τον Σεμέδο, στοχεύουν κοντά στα 3 εκατομμύρια, γνωρίζοντας πως τον σκανάρουν αρκετές ομάδες και εκτός Ελλάδας και ποντάροντας στην σούπερ σεζόν που κάνει....

2. H Μάιντς όντως ψάχνει τερματοφύλακα για το ερχόμενο καλοκαίρι, παρότι στο ρόστερ της υπάρχει ο 22χρονος Φλοριάν Μίλερ των 10 εκατ. € χρηματιστηριακής αξίας. Και το περασμένο καλοκαίρι έψαχνε και μάλιστα έκανε πρόταση στην Βασιλεία για τον Ομλιν, ύψους 6 εκατομμυρίων αλλά η ελβετικός σύλλογος ζητούσε ακατέβατα 10 και έτσι δεν υπήρξε deal.

Αναφέρω την ιστορία γιατί η Μάιντς όντως κάνει σκάουτινγκ τον Βασίλη Μπάρκα, το όνομα του οποίου βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική της λίστα με τους υποψήφιους προς απόκτησης γκολκίπερ. Με τον μεγάλο... ανταγωνιστή του διεθνή Έλληνα κίπερ για την Μάιντς να είναι ο Ελβετός Ομλιν αφού οι Γερμανοί δεδομένα θα επανέλθουν προς την Βασιλεία

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ