24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Αποφασίζει η Τότεναμ για τον Φορτούνη

Αποφασίζει η Τότεναμ για τον Φορτούνη

Οι Λονδρέζοι ολοκληρώνουν απόψε το σκάουτινγκ για τον Κώστα Φορτούνη και αν περάσει το τελικό τεστ αξιολόγησης, θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του, διαφορετικά θα επανέλθουν το καλοκαίρι.

Η πρώτη φορά που άνθρωποι της Τότεναμ είδαν αγωνιζόμενο και ουσιαστικά… ανακάλυψαν τον Κώστα Φορτούνη ήταν στο «Εμιρέιτς», στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3. Από τότε τον έθεσαν υπό καθεστώς σκάουτινγκ, και αφού αρχικά τον τοποθέτησαν στηνshortlistτης αγγλικής ομάδας πλέον είναι πολύ κοντά να περάσουν στο επόμενο στάδιο!

Δηλαδή της επίσημης βολιδοσκόπησης τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του μανατζερικού γραφείου όπου ανήκει ο Τρικαλινός άσος, αναφορικά με την πιθανότητα κατάθεσης πρότασης για τον Γενάρη. Από τι θα εξαρτηθεί αυτό; Σε μεγάλο βαθμό από την εμφάνιση του νεαρού διεθνή Έλληνα μέσου στον αποψινό «τελικό» με την Άρσεναλ!

Εξηγούμε...

Το 24Ευαγγέλιο που αποκάλυψε τις κινήσεις της Τότεναμ για τον Φορτούνη, εντόπισε την πρωινή άφιξη στην Αθήνα 2 ανθρώπων της λονδρέζικης ομάδας που το βράδυ θα βρίσκονται και στα επίσημα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, πρόκειται για τον διευθυντή του τμήματος σκάουτινγκ των "Spurs" (ο οποίος είχε πάει και στην Τούμπα για τον Φορτούνη, στο ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός), ο οποίος συνοδεύεται από εκπρόσωπο-agentτου μεγάλου βρετανικού γραφείου (με κορυφαίο πελάτη του τον Γκάρεθ Μπέιλ), με τον οποίο συνεργάζεται σχεδόν κατά αποκλειστικότητα η Τότεναμ (στην εποχή του Ντάνιελ Λίβι) για παίκτες που θέλει να αποκτήσει, εντός ή εκτός του Νησιού.

Για να γίνει κατανοητό, λέγεται στην αγγλική μανατζερική πιάτσα ότι οι οκτώ στις δέκα μεταγραφές που κάνει η Τότεναμ πρέπει να… περάσουν από το συγκεκριμένο Γραφείο (STELLAR FOOTBALL LTD), χωρίς να είναι καν δικοί τους οι παίκτες. Εδώ που τα λέμε, κάτι αντίστοιχο (με άλλους…πρωταγωνιστές βεβαίως) συνέβη και με την αγορά με ποσό ρεκόρ του Μήτρογλου από τη Φούλαμ, στην οποία είχαν εμπλακεί και… τρίτοιagent, με τις συνολικές προμήθειες να φτάνουν τότε τα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Στο δια ταύτα;

Για 4φορά απόψε, η Τότεναμ, με διπλή αποστολή στο γήπεδο, θα "σκανάρει" τον Κώστα Φορτούνη. Μόνο που - όπως μας μεταφέρθηκε από απόλυτα αξιόπιστη πηγή - το ματς κόντρα στην Άρσεναλ, κατά κάποιο τρόπο, θα αποτελέσει το "τελικό τεστ αξιολόγησης" του Έλληνα άσου από πλευράς της Τότεναμ.

Δηλαδή, ουσιαστικά, ολοκληρώνεται το σκάουτινγκ των Λονδρέζων για τον Φορτούνη. Αν, λοιπόν, ο τελευταίος παίξει, τους ικανοποιήσει και το… περάσει, τότε πρέπει να περιμένουμε άμεσα τις κινήσεις της Τότεναμ για την απόκτησή του. Διαφορετικά μάλλον θα τον βάλουν στην "κατάψυξη" για το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ