24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ζήτησε μόνος του να φύγει ο Σάκοτα

24ο Ευαγγέλιο: Ζήτησε μόνος του να φύγει ο Σάκοτα

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει το παρασκήνιο της ξαφνικής αποχώρησης του αρχηγού, Ντούσαν Σάκοτα, από την ΑΕΚ και ο λόγος ακούει στο όνομα... Liga Endesa.

Η ΑΕΚ αλλάζει και το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει γιατί μετά τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, έφυγε και ο Ντούσαν Σάκοτα. Ο αρχηγός του Δικεφάλου όμως, δεν πρόκειται να μείνει για... πολύ άστεγος, καθώς έχει ήδη βρει την επόμενη ομάδα του, η οποία είναι η Μούρθια.

Η συμφωνία για τη λύση της συνεργασίας ήταν κοινή συναινέσει, για την... ακρίβεια ο ίδιος ο 33χρονος φόργουορντ ζήτησε από την διοίκηση της ΚΑΕ να αποχωρήσει διότι είχε στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από την Ισπανία.

Στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα ο Σάκοτα, δεν πρόκειται να έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις την επόμενη σεζόν, αφού έχει αποφασίσει να παίξει σε σύλλογο που δεν μετέχει σε διοργάνωση εκτός Ισπανίας. Και αυτή είναι η Μούρθια!

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει ένας κύκλος για την ΑΕΚ, αφού αποχώρησαν και ο Λαρεντζάκης και ο Σάκοτα και ο Χάντερ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Δικέφαλος... διαλύεται. Ναι μεν έχει χάσει σημαντικούς παίκτες, αλλά ήδη ετοιμάζει την αντεπίθεσή του. Θα πάρει και τον Λίνο Χρυσικόπουλο όπως διαβάσατε και σύντομα θα ανακοινώσει κι άλλους παίκτες, που θα προκαλέσουν αίσθηση.

Αυτά αναφέρουν οι πηγές της στήλης, που ασχολείται ελάχιστες φορές με το μπάσκετ, αλλά όταν το κάνει, έχει τους λόγους της. Όποιος δεν θυμάται, ας κοιτάξει εδώ.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ