24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24o Ευαγγέλιο: Βέλλιος με Χαριστέα στο Περιστέρι

24o Ευαγγέλιο: Βέλλιος με Χαριστέα στο Περιστέρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πόσο συρρικνώθηκε το κασέ του Απόστολου Βέλλιου για να υπογράψει στον Ατρόμητο, το deal αποδέσμευσης του από την Φόρεστ, το "διαζύγιο" του με Κουτσολιάκο και ο (νέος) ρόλος του Άγγελου Χαριστέα. Αποκαλυπτικό 24ο Ευαγγέλιο.

Ο Ευθύμης Κουλούρης υπέγραψε την Παρασκευή στην Τουλούζ και την Δευτέρα στο Περιστέρι, στην επίσημη πρώτη του Ατρόμητου, περιμένουν τον "αντι-Κουλούρη", ο οποίος θα είναι ο Απόστολος Βέλλιος. Δηλαδή ένας πρώην πελάτης του Πολ Κουτσολιάκου θα αντικαταστήσει τον νυν (και μέχρι πρότινος ομόσταβλό του), που του έχει πάρει τη θέση και στην Εθνική Ελλάδας.

Με ατζέντη τον Πολ Κουτσολιάκο ο Βέλλιος υπέγραψε στην Φόρεστ, με ετήσιες αποδοχές 420.000 €. Με την ομάδα του Νότιγχαμ, που είναι ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, να έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο μαζί του, αλλά χωρίς να υπολογίζεται από τον Μάρτιν Ο' Νιλ ήταν πιο εύκολο να φτάσουν σε συμβιβασμό για την αποδέσμευσή του.

Όπως κι έγινε, δηλαδή, με κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες/χαρτιά να απομένουν για το τυπικό. Σύμφωνα με το 24ο Ευαγγέλιο ο Βέλλιος θα... αποζημιωθεί από την Νότιγχαμ για να λύσει το συμβόλαιό του με 6 μισθούς (συνολικά με λιγότερα από 200 χιλιάρικα). Με τον Ατρόμητο φέρεται να έχει συμφωνήσει σε καθαρές ετήσιες αποδοχές 150.000 ευρώ κι αν πιάσει ένα εφικτό μπόνους μπορεί να τις αυξήσεις κατά 30 χιλιάρικα.

Υπάρχει όμως και... παρασκήνιο πίσω από την υπόθεση: Κουτσολιάκος και Βέλλιος διαφώνησαν και τα "έσπασαν" πριν από λίγους μήνες. Και την προώθηση του άσου ουσιαστικά έχει αναλάβει ένας παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στην ίδια θέση, χωρίς επισήμως να είναι ατζέντης.

Ο λόγος για τον Άγγελο Χαριστέα που πρότεινε αρχικά τον Βέλλιο στον Άρη (ο Σάββας Παντελίδης όμως, θέλει διαφορετικού στιλ στράικερ) και μετά στον Ατρόμητο, μιλώντας τόσο με τον Γιάννη Αγγελόπουλο, όσο και με τον Γιάννη Αναστασίου. Η στήλη δεν γνωρίζει αν ο Χαριστέας σκέφτεται να το... γυρίσει και σε ατζέντη ή αν περιστασιακά θέλησε να βοηθήσει τον Βέλλιο αφού έχει πολύ καλή σχέση με τον πατέρα του.

Σημειολογικά να υπενθυμίσουμε πως ο Χαριστέας ως ποδοσφαιριστής είχε ατζέντη τον... Κουτσολιάκο (αυτός τον πήγε στην Γερμανία)! Μανατζερικές ομορφιές.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ