24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Το μυστικό του Κουλούρη που σπάει τα κοντέρ

UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΕΛΛΑΔΑ - ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ενα γκολ, 12 χιλιόμετρα, 32 σπριντ κατέγραψε ο Ευθύμης Κουλούρης κόντρα στην Αμιάν & το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές για το "ελληνικό θαύμα" της Τουλούζ.

Στις διεθνείς πιάτσες, τόσο των ατζέντηδων όσο και των σκάουτς, λένε πως αν ένας παίκτης μπορεί να σταθεί/ξεχωρίσει στο άκρως απαιτητικό και ιδιαίτερο γαλλικό πρωτάθλημα, τότε κάλλιστα μπορεί να αγωνιστεί και στην Premier League ή την Bundesliga ή την Serie A. Πόσο μάλλον όταν είναι επιθετικός και δη Έλληνας.

Ο πρόλογος προφανώς κι αφορά τον Ευθύμη Κουλούρη, ο οποίος όχι μόνο ζει κι απολαμβάνει το γαλλικό όνειρο, αλλά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, ακόμη και για τους ανθρώπους της Τουλούζ που αυτό το καλοκαίρι αποφάσισαν να επενδύσουν στην απόκτηση του πρώτου σκόρερ της ελληνικής Super League.

Ο 23χρονος στράικερ μετά από 4 αγωνιστικές μετράει δυο γκολ, μια ασίστ και ένα δοκάρι. Κόντρα στις ελληνικές... Κασσάνδρες που έλεγαν πως δεν πηγαίνει για βασικός, ο Κουλούρης ηγείται της επίθεσης της Τουλούζ που μετράει δυο εντός έδρας νίκες και μια εκτός έδρας ισοπαλία αλλά και μια αναμενόμενη ήττα στο Παρίσι.

Το σημαντικότερο; Ο... νέος Κουλούρης, για την ακρίβεια ο... Γάλλος Κουλούρης, μέσα σε λίγους μήνες πρόλαβε/κατάφερε να είναι διαφορετικός, καλύτερος από τον Κουλούρη του Ατρόμητου. Χωρίς υπερβολή, τουλάχιστον για όσους έχουν ιδία άποψη.

Έγινε πιο δυνατός, πιο εκρηκτικός, με μεγαλύτερη αντοχή, προσαρμόστηκε αμέσως στο άκρως απαιτητικό στιλ του γαλλικού πρωταθλήματος. Το περασμένο Σάββατο κόντρα στην Αμιάν διαμόρφωσε το τελικό σκορ (2-0) αλλά εκτός από το γκολ... έσπασε τα κοντέρ καταγράφοντας 12 χιλιόμετρα και 32 σπριντ. Πρωτοφανές στατιστικό στην καριέρα του, νούμερα που στην Super League χρειαζόταν συνολικά 4 ματς για να τα πιάσει.

Μόνο που αυτό δεν έτυχε αλλά... πέτυχε με τον Κουλούρη, ο οποίος το καλοκαίρι και μετά την υπογραφή του στην Τουλούζ, αντί για διακοπές πήγε στην Μύκονο και γυμνάστηκε με τον "μάγο" Γιανίκ Ομπενάουερ (αλά Φορτούνης).

Και δεν έμεινε σε αυτό αφού σύμφωνα με την ενημέρωση του 24ου Ευαγγελίου, ο διεθνής Έλληνας στράικερ στη γαλλική ομάδα έχει προσλάβει προσωπικό γυμναστή, με τον οποίο δουλεύει πάνω στις ατέλειές του για να τις βελτιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο!

Βλέπουν μαζί τα video των αγώνων του, μελετάνε τα στατιστικά στοιχεία, τα συζητάνε και τα αναλύουν. Και καθημερινά, μια ώρα πριν ξεκινήσει η προπόνηση της Τουλούζ, ο Κουλούρης δουλεύει εξτρά με τον personal trainer το δικό τους ειδικό πρόγραμμα και μετά μπαίνει στην ομαδική προπόνηση. Έχει φτιάξει το κορμί του, είναι πιο εκρηκτικός, πιο δυνατός , με μεγαλύτερη αντοχή. Για πρώτη φορά δε στην ζωή/καριέρα του το λίπος στο σώμα του είναι 4,5%.

Και το... κερασάκι στην τούρτα του Κουλούρη: η Τουλούζ μέσω του γενικού της διευθυντή, μετά την 2η αγωνιστική (όχι τώρα), έστειλε μέιλ στην Rogon του Πολ Κουτσολιάκου, στο οποίο εξέφραζε την ικανοποίησή για την συγκεκριμένη συνεργασία και την ευχαριστούσε!

Τονίζοντας μάλιστα πως εκτός από εξαιρετική μεταγραφή επιλογή αποδείχθηκε και άριστος χαρακτήρας/επαγγελματίας, ο οποίος προσαρμόστηκε άμεσα και έγινε αγαπητός από όλους στον Οργανισμό της Τουλούζ. Μια ακόμη επιβράβευση/δικαίωση για τον Ευθύμη Κουλούρη.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ