24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Το μαγικό του Πολ με Σταφυλίδη στην Χοφενχάιμ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το κόλπο γκρόσο του Πολ Κουτσολιάκου που συμπεριέλαβε τον Κώστα Σταφυλίδη στο “πακέτο” του super deal της πώλησης του Σουλτς.

Τι σχέση μπορεί να έχει ο Γερμανός, Νίκο Σούλτς, με τον Κώστα Σταφυλίδη; Οι εύκολες απαντήσεις: αριστεροί μπακ και οι δυο... Διεθνείς με τις Εθνικές τους ομάδες... Σχεδόν συνομήλικοι (ένα χρόνο μεγαλύτερος ο πρώτος) και... ομόσταβλοι (στην Rogon).

Το 24ο Ευαγγέλιο όμως, “φωτίζει” μια άλλη πλευρά της ... σχέσης τους, που εξηγεί απόλυτα και την έκπληξη που προκάλεσε η απογευματινή ανακοίνωση της Χοφενχάιμ πως απέκτησε τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ για τα επόμενα 4 χρόνια.

Σούλτς (με χρηματιστηριακή αξία 20 εκατ. €) και “Στάφι” (με χρηματιστηριακή αξία 2 εκατ. €), έχουν τον ίδιο ατζέντη, τον ομογενή “χρυσοδάκτυλο” Πολ Κουτσολιάκο. Ο τελευταίος είναι από τους συνιδιοκτήτες της Rogon, που αποτελεί από τα μεγαλύτερα γερμανικά Γραφεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών (με κορυφαίους της λίστας τους Φιρμίνο, Κέχρερ, Μπακαγιόκο, Ντράξλερ).

Για τους γνώστες της πιάτσας agents ο Κουτσολιάκος, ο οποίος έτσι κι αλλιώς έχει τρομερές σχέσεις με κορυφαίες προσωπικότητες της Μπουντεσλίγκα, ειδικότερα στις Χοφενχάιμ, Λεβερκούζεν, Ντόρτμουντ είναι πάρα πολύ δυνατός. Κακά τα ψέμματα μόνο αυτός θα μπορούσε το περασμένο καλοκαίρι να ολοκληρώσει deal ύψους 20 εκατ. €, όσο δηλαδή πήγε η πώληση του Ρέτσου από τον Ολυμπιακό στην Μπάγερ, παρότι ο παίκτης δεν ήταν πελάτης του.

Το νέο κόλπο γκρόσο , λοιπόν, του Κουτσολιάκου συμπεριλάμβανε τον νυν και τον επόμενο αριστερό μπακ της Χοφενχάιμ, Σούλτς και Σταφυλίδη αντίστοιχα! Την Τρίτη έκλεισε η πώληση του Σούλτς στην Ντόρτμουντ αντί 25 εκατ. €( τον είχε αγοράσει 3 εκατ. το καλοκαίρι του 2017 από την Γκλάντμπαχ) και σήμερα Τετάρτη η Χοφενχάιμ ανακοίνωσε τον Έλληνα αντικαταστάτη του.

Ουσιαστικά δηλαδή ο “Σταφι” μπήκε “πακέτο” στο super deal για Σούλτς. Γιατί η Rogon έχει την δυναμική, από την στιγμή που διαχειρίζεται τέτοιες μεγάλες δουλειές, να πηγαίνει/επιβάλει στην ομάδα που θα εισπράξει τόσα λεφτά από την πώληση ενός παίκτη της (Σούλτς), τον αντικαταστάτη του(Σταφυλίδης)!

Ασφαλώς δεν είναι τυχαίο πως στο ρόστερ της Χοφενχάιμ την τρέχουσα σεζόν βρίσκεις πέντε ποδοσφαιριστές /πελάτες της Rogon του Κουτσολιάκου. Τους Ζοέλιντον χρηματιστηριακής αξίας 35 εκατ. €, Νίκο Σούλτζ (20), Στέφαν Πος (5,5), Λούκας Ρούπ (3,5) και Λούκας Ριμπέϊρο (3). Για τους γνώστες ο Κουτσολιάκος έχει προσωπική/φιλική σχέση με τον Ντίτμαρ Χόπ, τον 79χρονο ιδιοκτήτη της Χοφενχάιμ, ενώ συνεργάζεται χρόνια και τον εμπιστεύονται απόλυτα οι δυο κορυφές της Ντόρτμουντ, τόσο ο Ματίας Ζάμερ, όσο και κυρίως ο αθλητικός της διευθυντής Μίκαελ Τσόρκ.

Όσον αφορα στα δημοσιεύματα και τα σενάρια που ήθελαν τον ΠΑΟΚ να συζητάει με τον Σταφυλίδη, δεν υπήρχε περίπτωση την δεδομένη στιγμή και με ατζέντη τον Πολ Κουτσολιάκο ο “Στάφι” στα 25 του χρόνια να επέστρεφε στην Ελλάδα. Πόσο μάλλον όταν ο ομογενής ατζέντης τα προηγούμενα χρόνια έχει πάει τον παίκτη του, που έμενε ελεύθερος, σε Λεβερκούζεν, Φούλαμ, Στόουκ κι Άουγκσμπουργκ.

Στο δια ταύτα και σύμφωνα με πληροφορίες από την πιάτσα agents ο Σταφυλίδης στην Χοφενχάιμ αν εξαντλήσει το 4ετές συμβόλαιό του θα εισπράξει συνολικά κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ. χωρίς να υπολογίζονται μπόνους.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ