24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Το "αντίο" Μπεργκ και οι 2+1 προτάσεις που έχει

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ο Μπεργκ αποχαιρέτησε τους φίλους της Αλ Αιν και το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει τα δεδομένα: οι 3 επίσημες προτάσεις, η μια από τον Ολυμπιακό, οι ανικανοποίητες αρχικές απαιτήσεις του και γιατί το θέμα του θα κλείσει ως τις 10/6.

Ο Μάρκους Μπεργκ από σήμερα είναι και τυπικά ελεύθερος από την Αλ Αΐν. Η προθεσμία για την τελευταία δέσμευση που θα μπορούσε, εφόσον ήθελε, να του δημιουργήσει ο σύλλογος από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, εξέπνευσε χθες, 21 Μαΐου και όπως αναμενόταν δεν έγινε καμία κίνηση από την πλευρά τους.

Οπότε ο διεθνής Σουηδός φορ έσπευσε να... αποχαιρετήσει με μήνυμα του τον κόσμο της Αλ Αΐν, παρότι εκκρεμεί η τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα του (απερχόμενη πρωταθλήτρια στα ΗΑΕ) να τερματίζει όπως φαίνεται τρίτη, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την συμμετοχή της στο επόμενο ασιατικό Champions League.

"Οι οπαδοί της Αλ Άιν μου έδειξαν μεγάλη αγάπη και σεβασμό κάτι που είχε επίδραση σε όλα όσα κατάφερα τις δυο σεζόν που έμεινα στην ομάδα. Αποχωρώ πλέον έχοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για την πολλή αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο..." ήταν τα λόγια /ευχαριστώ του Σουηδού, που συνολικά αυτή την διετία του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έγινε πλουσιότερος μίνιμουμ κατά 7 εκατομμύρια ευρώ.

Όσον αφορά στο μείζον ερώτημα για την... επόμενη ημέρα στην καριέρα του Μπεργκ, από το περιβάλλον του διέρρευσε πως το αργότερο μέχρι 10 Ιουνίου θα έχει ανακοινώσει την νέα του ομάδα.

Το 24ο Ευαγγέλιο δεν γνωρίζει ποια θα είναι αυτή, αλλά θα σας μεταφέρει αυτό που κυκλοφορεί στην ... ψαγμένη διεθνή πιάτσα agents. Η πλευρά Μπεργκ ως το περασμένο Σάββατο, είχε στην διάθεσή της τρεις επίσημες/ολοκληρωμένες προτάσεις (να διευκρινίσω πως δεν μιλάμε για κοινοποίηση ενδιαφέροντος, βολιδοσκοπήσεις ή ενημερώσεις για προσφορές που... έρχονται).

Η μία ήταν από τον Ολυμπιακό, η άλλη από ομάδα του Κατάρ και η τρίτη από κλαμπ της Κεντρικής Ευρώπης! Με την επισήμανση βέβαια πως η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ δις στο πρόσφατο παρελθόν (εντός 2019) διέψευσε τα περί Μπέργκ ενώ μέχρι και προχθές (με αφορμή την φήμη για άφιξη του δικηγόρου του Σουηδού στην Αθήνα, την προηγούμενη Πέμπτη), ενημέρωνε πως "δεν υπάρχει θέμα Μπεργκ"!

Οι δικές μας πληροφορίες βέβαια λένε άλλα, ακόμη και για ταξίδι υψηλόβαθμου αξιωματούχου του Ολυμπιακού στο Αμπού Ντάμπι, λίγο πριν από τον Πάσχα, για συνάντηση /συζήτηση με τον Μπεργκ...

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες πηγές, καμία από τις τρεις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Μπεργκ μέχρι τώρα, δεν ικανοποιούν τα αρχικά "θέλω" του. Δηλαδή συμβόλαιο τριών χρόνων, με αποδοχές 2 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως. Κατά συνέπεια ή θα πρέπει να περιμένει ή να ρίξει τις απαιτήσεις του...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ