24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Στροφή της Φενέρ από τον Φορτούνη στον Πέλκα

24ο Ευαγγέλιο: Στροφή της Φενέρ από τον Φορτούνη στον Πέλκα

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ εξηγεί τους δυο λόγους που η Φενέρμπαχτσε αφήνει τον Κώστα Φορτούνη και πηγαίνει στον Δημήτρη Πέλκα, που την απασχολεί πλέον πολύ πιο ζεστά

Ο Δημήτρης Πέλκας από το περασμένο καλοκαίρι λειτουργεί σαν "αντί - Φορτούνης" στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Φενέρμπαχτσε. Κι αυτό δεν έχει να κάνει με το ο τι έχουν τον ίδιο ατζέντη, Πολ Κουτσολιάκο. Τουλάχιστον σε... πρώτο πλάνο Έχουμε και λέμε:

Τον Αύγουστο του 2018, όταν το μεταγραφικό παζάρι πλησίαζε στο τέλος του και μετά την άρνηση τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ίδιου, του Κώστα Φορτούνη, για μετακίνηση στην τουρκική ομάδα, η τελευταία στράφηκε στον Δημήτρη Πέλκα του ΠΑΟΚ.

Και μπορεί να "μάγεψε" αρχικά τον26χρονο μέσο από τα Γιαννιτσά, αλλά κάτι ο Λουτσέσκου που τον έπεισε να κάτσει για να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και κάτι ο Σαββίδης που δεν συγκινήθηκε από την πρόταση των 6.300.000 ευρώ ζητώντας "αδιαπραγμάτευτο" το μπάι άουτ των 7,5 εκατ. €, έβγαλαν τελικά...Stopστην υπόθεσή του.

Το... σήριαλ Φορτούνη - Φενέρ ξεκίνησε από την άνοιξη του 2019, πριν καλά, καλά μπούμε στο επίσημο καλοκαιρινό μέρκατ. Κάτι ο ερχομός του Κομολί στην Αθήνα, κάτι οι συχνές παρουσίες διαφορετικών σκάουτ της Φενέρ σε ματς του Ολυμπιακού και κάτι το μπαράζ δημοσιευμάτων στα τουρκικά ΜΜΕ το... φούντωσαν.

Ήδη όμως, στην γειτονική χώρα άρχισαν να κατεβάζουν του Φορτούνη και να ανεβάζουν πλέον του Πέλκα για Φενέρ. Ανεξάρτητα δε από τι γράφουν εφημερίδες και σάιτς στην γειτονική χώρα, η παραπάνω εξέλιξη επιβεβαιώνεται κι από την πιάτσαagents.Δηλαδή οτι ο Πέλκας απασχολεί πολύ πιο ζεστά την Φενερ, που πλέον ασχολείται περισσότερο με την δική του υπόθεση από ότι με του Φορτούνη...

Αυτή η αλλαγή μπορεί να συμβαίνει για δυο λόγους: πρώτον, επειδή επί της ουσίας ο Ολυμπιακός έχει θέσει ως τιμή πώλησης του Φορτούνη τα 15 εκατ. €, όταν το μπάι άουτ του Πέλκα είναι ακριβώς τα μισά(7,5 εκατ.). Και δεύτερον, ίσως γιατί στην τουρκική ομάδα είναι ενημερωμένοι πλέον για την σούπερ προσφορά των "ερυθρόλευκων" στον Φορτούνη, που τον φέρνει πολύ κοντά στο να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο(από την στιγμή που ξεπεραστεί μια κομβική λεπτομέρεια, που καθυστερεί μέχρι σήμερα το ντιλάρισμα).

Στο δια ταύτα : η Φενέρ όντως κάνει... στροφή, πάει από τον Φορτούνη στον Πέλκα, ποντάροντας και στο ότι το θέμα της πρόωρης ανανέωσης συμβολαίου του τελευταίου με τον ΠΑΟΚ έχει μπει στον... πάγο για τα καλά. Το ζητούμενο είναι αν η Φενέρ αυτή την φορά θα αποφασίσει να πληρώσει το μπάι αουτ των 7,5 εκατ. € ή θα θελήσει να διαπραγματευθεί σε χαμηλότερο ποσό...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ