24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Στο ραντάρ του Άγιαξ ο Χριστογεώργος

24ο Ευαγγέλιο: Στο ραντάρ του Άγιαξ ο Χριστογεώργος
EUROKINISSI

Το πρόσφατο τουρνουά στην Ολλανδία και ο Βραζιλιάνος σκάουτ Βαμπέρτο "έβαλαν" τον 19χρονο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Νίκο Χριστογεώργο σε διαδικασία σκαναρίσματος από τον Άγιαξ.

Το φλερτ του Άγιαξ με τον Βασίλη Μπάρκα είναι γνωστό εδώ και καιρό. Τουλάχιστον εφόσον πιστέψουμε φήμες και δημοσιεύματα, σε Ολλανδία και Ελλάδα.

Πρόταση βέβαια ποτέ δεν έφτασε στην ΑΕΚ από Άμστερνταμ μεριά, ενδεχομένως ούτε καν βολιδοσκόπηση έχει γίνει. Φάκελος πάντως με το όνομα του διεθνή Έλληνα κίπερ βρίσκεται στο τμήμα σκάουτινγκ του "Αίαντα".

Κάπου εδώ... έρχεται το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ για να μεταφέρει την πληροφορία κατευθείαν από την διεθνή πιάτσαagents(και όχι μόνο) πως υπάρχει ΠΛΕΟΝ κι άλλος Έλληνας γκολκίπερ, νεαρότερος, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των ανθρώπων του Άγιαξ. Ο λόγος για τον Νικόλα Χριστογεώργο του Παναθηναϊκού.

Προφανέστατα και τον Μπάρκα τον βλέπουν ως έτοιμο γκολκίπερ ενώ τον 19χρονο πορτιέρε του Παναθηναϊκού ως ταλαντούχο με προοπτική επένδυσης! Αυτό, λοιπόν, που μας μεταφέρθηκε είναι πως το τμήμα σκάουτινγκ του μεγάλου ολλανδικού συλλόγου θα αρχίσει το σκανάρισμα του Νίκου Χριστογεώργου!

24ο Ευαγγέλιο: Στο ραντάρ του Άγιαξ ο Χριστογεώργος

Στο δια ταύτα : ο Χριστογιώργος μπήκε στο “μάτι” των ανθρώπων του Άγιαξ μετά το πρόσφατο σούπερ τουρνουά που έκανε στην Ολλανδία, όπου με την Κ19 του τριφυλλιού έφτασε μέχρι τον Τελικό, όπου όμως, έχασαν 1-0 από την Βαλένθια. Ήταν το μοναδικό ματς στο οποίο παραβιάστηκε η εστία του, την οποία είχε κρατήσει... καθαρή στις νίκες επί των Άλκμααρ (εκεί παίζει ο γιος του Γκούλιτ) και Παλμέιρας.

Σύμφωνα με την διεθνή πιάτσα σκάουτς ο Νίκος Χριστογεώργος... γυάλισε για τα καλά στον Βραζιλιάνο σκάουτ (και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή) Βαμπέρτο και τον τσιφ σκάουτ της Ακαδημίας του Άγιαξ Βέστερφελντ, που προώθησαν την υπόθεση του στον Οβερμαρς, τον διευθυντή ποδοσφαίρου του Άγιαξ. Και κάπως έτσι ξεκινάει η παρακολούθησή του...

Στο ρόστερ του Άγιαξ υπήρχε από το 2017 Έλληνας γκολκίπερ, ο Κωνσταντίνος Λάμπρου, ο οποίος έμεινε ελεύθερος. Οπότε δεν πρέπει να προκαλεί εντύπωση να παρακολουθούν κι άλλον Έλληνα...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ