24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Στο 90' κράτησε τον Χατζηγιοβάνη!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει πως υπήρχε έτοιμη ξένη ομάδα να υπογράψει τον Τάσο Χατζηγιοβάνη με υψηλότερες αποδοχές αλλά και γιατί θα χανόταν για τον Παναθηναϊκό αν έμενε ο Νταμπίζας.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Έτσι θα πέσει χαπι έντ σε ένα σήριαλ που κράτησε αρκετούς μήνες και για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά και διάφορα (ανάλογα με την πηγή διαρροής), με αποτέλεσμα να μην είσαι σίγουρος κάθε φορά που σταματούσε η αλήθεια και ξεκινούσε η παραπλάνηση.

Το 24ο Ευαγγέλιο έχει να προσθέσει τις τελευταίες παρασκηνιακές πινελιές σε αυτή την αμφιλεγόμενη ιστορία, που ομολογουμένως προκάλεσε την δική της φθορά στον (πλέον) πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού.

  1. Τι θα υπάρχει στο νέο συμβόλαιο του Χατζηγιοβάνη με τον Παναθηναϊκό (μπάι άουτ ή όχι, μπόνους κλπ), το ξέρουν ακριβώς μόνο οι δυο πλευρές, ανεξάρτητα από όσα γράφονται. Αντικειμενικά πάντως στο εν λόγω τάιμινγκ και με τα δεδομένα που υπήρχαν στο τραπέζι (σε 2,5 μήνες το "τριφύλλι" μπορούσε να χάσει τζάμπα τον παίκτη) είναι μια συμφωνία που συμφέρει και τους "πράσινους" και τον νεαρό εξτρέμ

  2. Στη διεθνή πιάτσαagentsξέρουν πως ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ήταν πολύ κοντά σε συμφωνία με ομάδα από πρωτάθλημα της Κεντρικής Ευρώπης, με αποδοχές μάλιστα αρκετά καλύτερες από αυτές που θα περιλαμβάνει το νέο του συμβόλαιο που ετοιμάζεται να υπογράψει με τους "πράσινους"...

  3. Αν είχε μείνει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Νταμπίζας, θα είχε χαθεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης. Δεν αποτελεί δικό μας αυθαίρετο συμπέρασμα αλλά κάτι που διαρρέει από το περιβάλλον τόσο του ατζέντη του, Πασχάλη Τουντούρη, όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή...

  4. Η τελευταία επικοινωνία του Νταμπίζα με την πλευρά Χατζηγιοβάνη ήταν πριν από περίπου δυο εβδομάδες! Τότε που ο Νταμπίζας κάλεσε μόνο του τον Χατζηγιοβάνη, του είπε πως ο ατζέντης του είναι εξαφανισμένος και δεν του έχει απαντήσει, με τον άσο να του απαντάει πως δεν... υπήρχε λόγος αφού δεν υπήρξε κάποια βελτιωμένη προσφορά!

  5. Το περασμένο καλοκαίρι υπήρξαν ομάδες από την Ολλανδία, το Βέλγιο, την Ελβετία και την... Σκανδιναβία , που έψαχναν για γουίνγκερ (κάποιες από αυτές ενδιαφερόντουσαν για τον Χατζηγιοβάνη) και στις οποίες είχε προταθεί ο Μπεκ. Τον Δανό όμως, όλες τον απέρριψαν για τους... τραυματισμούς του! Και όταν έμαθαν πως έκλεισε στον Παναθηναϊκό απορούσαν που βρέθηκε ομάδα που πήρε τέτοιο ρίσκο.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ