24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Οι τέσσερις φορ που απασχόλησαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ καλοκαίρι και χειμώνα!

24ο Ευαγγέλιο: Οι τέσσερις φορ που απασχόλησαν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ καλοκαίρι και χειμώνα!

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αναφέρεται στις τέσσερις περιπτώσεις επιθετικών που έχουν απασχολήσει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ και το καλοκαίρι και πρόσφατα! Από τον Μάρκους Μπεργκ μέχρι τον Πιέρο Σωτηρίου και τους Φερέιρα - Μπέριτς.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν βρεθεί σε θέση αναζήτησης σέντερ φορ από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα που οι "ασπρόμαυροι" κινδυνεύουν να χάσουν τον βασικό τους επιθετικό, Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς από την αραβική Αλ Ιτιχάντ που έχει δείξει αποφασισμένη να ρίξει πολλά εκατομμύρια για την μεταγραφική της ενίσχυση. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ψάχτηκε και κατέληξε στην περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο.

Ωστόσο, οι δύο εκ της ελληνικής Big Four που διεκδικούν τον εφετινό τίτλο της Super League έχουν... περπατήσει σε κοινά μεταγραφικά μονοπάτια. Αμφότεροι τσέκαραν, ρώτησαν για τέσσερις (μεταξύ άλλων...) ποδοσφαιριστές με στόχο την ενίσχυση στην αιχμή του δόρατος των Λουτσέσκου - Μαρτίνς.

Ο Πιέρος Σωτηρίου είναι ένας από την τετράδα...

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έχει κάνει τα πληκτρολόγια των ρεπόρτερ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ να πάρουν "φωτιά" τα τελευταία χρόνια. Κάποιες φορές έμοιαζε να είναι εξαιρετικά κοντά, άλλες πάλι δείχνει δύσκολο να φύγει από την Κοπεγχάγη η οποία τον είχε αγοράσει αντί 2,5 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2017. Ο ίδιος ο επιθετικός, μάλιστα, είχε παραδεχθεί σε συνέντευξή του ότι προτού υπογράψει στην Δανία, ο ΠΑΟΚ ήθελε να τον αγοράσει και ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του. Ο Κύπριος φορ παραμένει στη λίστα του "Δικέφαλου"...

Ο επόμενος της παρέας είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο πρώην "πράσινος" από τότε που άφησε τον Παναθηναϊκό... όλο επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά ακόμη λευκός καπνός δεν έχει βγει από το πεδίο των όποιων συζητήσεων είχαν γίνει. Για τους "ερυθρόλευκους" και τον γκολτζή που βγάζει το ψωμί του στην Αλ Αΐν είχαν γραφτεί αρκετά ρεπορτάζ τον μήνα Νοέμβριο που τον ήθελαν ως βασικό στόχο των Πειραιωτών για το χειμώνα. Τώρα, επειδή ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως θα πάρει αρκετά χρήματα από την πώληση του Πρίγιοβιτς, ο Μπεργκ φιγουράρει ως η ιδανικότερη λύση για ν' αντικαταστήσει τον Σέρβο. Μέχρι και στη Ρουμανία έχουν αναρτηθεί άρθρα με τίτλο: " Ο Λουτσέσκου παίρνει ένα 'τέρας' στη θέση του Πρίγιοβιτς"! Ορθάνοιχτο και αυτό το κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ...

Πάμε και στον Φακούντο Φερέιρα, έναν παίκτη που ήταν στην κορυφή στην λίστας του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τώρα ενδιαφέρει τον Δικέφαλο. Ο 27χρονος αρέσει στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ενώ έχει θητεύσει στην Σαχτάρ στο πλευρό του πατέρα του προπονητή των Θεσσαλονικέων, Μιρτσέα Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τον είχε ανακαλύψει, τον είχε πάρει στην καλύτερη ομάδα της Ουκρανίας και στη συνέχεια πήγε με ελεύθερη μεταγραφή στην Μπενφίκα.

Τελευταίος στη σχετική λίστα είναι ο Ρόμπερτ Μπέριτς που επίσης "βόλταρε" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, αλλά "νικήθηκε" από τον Φράνκο Σολδάνο. Τις τελευταίες ημέρες, ο Μπέριτς της Σεντ Ετιέν επανήλθε στην ελληνική πραγματικότητα, αφού προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ως αντί-Πρίγιοβιτς.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ