24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

Οι Σεμέδο του Ολυμπιακού και οι Μπρούνο του Άρη

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει τι έλεγε πρόσφατα στο Καραϊσκάκης σκάουτ ξένης ομάδας για το εκφρασμένο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λισάντρο Σεμέδο και το ενδεχόμενο να πουληθεί στην Τουρκία ο Μπρούνο Γκάμα και να αντικατασταθεί απο τον Μπρούνο.

Το 24ο Ευαγγέλιο επιστρέφει με δυο μικρά και φρέσκα "ευαγγέλια" κατευθείαν απο τις πιάτσες των σκάουτς και των ατζέντηδων. Με μεταγραφικό περιεχόμενο φυσικά, ενόψει του χειμερινού παζαριού και πρωταγωνιστές δυο απο τους καλύτερους εξτρέμ του πρωταθλήματος: Τους Λισάντρο Βαρέλα Σεμέδο και Μπρούνο Γκάμα. Εχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Ξένος σκάουτ που δουλεύει για λογαριασμό ομάδας που αγωνίζεται σε top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κι έρχεται πλέον συχνά στην Ελλάδα και σκανάρει αγώνες της Super League 1, ήταν στο Καραϊσκάκης στο πρόσφατο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. Η αποστολή του είχε να κάνει βασικά με τους Τσιμίκα, Λημνιό/Γιαννούλη αλλά η είδηση που βγήκε απο τον εν λόγω ειδικό ήταν άλλη και σε μορφή πληροφορίας.

Συγκεκριμένα, σε πηγαδάκι με συνάδελφο του σκάουτ και δυο Έλληνες ατζέντηδες τους αποκάλυψε ότι: " Γνωρίζω πως στον Ολυμπιακό αρέσει πάρα πολύ και έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του για τον Λισάντρο Σεμέδο. Μόνο που η περίπτωση του είναι λίγο περίπλοκη και έχουν εμπλακεί αρκετοί ".

Θυμίζουμε πως ο Λισάντρο Σεμέδο είναι δανεικός απο την Φορτούνα Σιτάρντ στον ΟΦΗ, ο οποίος έχει οψιόν αγοράς του ύψους 1,5 εκατ. ευρώ. Με τον 23χρονο εξτρέμ να είναι απο τις αποκαλύψεις του πρώτου γύρου με 6 γκολ και 2 ασίστ. Σύμφωνα δε με τον μανατζερικό μύθο, το περασμένο καλοκαίρι προτάθηκε τόσο στον Λυμπερόπουλο, όσο και στον Νταμπίζα αλλά δεν τους συγκίνησε η περίπτωσή του, για να το εκμεταλλευτεί έτσι ο Σαμαράς για λογαριασμό του ΟΦΗ.

2. Ο Μπρούνο Γκάμα και στα 32 του χρόνια παραμένει πολύ ποιοτικός ενώ έχει επιστρέψει για τα καλά την φετινή σεζόν μετά το σοβαρό τραυματισμό του (4 γκολ/1 ασίστ). Την Κυριακή στο Περιστέρι σημείωσε ένα πολύ ωραίο γκολ κι ενώ στο γήπεδο είχε πάει για να τον σκανάρει άνθρωπος απο τουρκική ομάδα.

Γενικότερα τον τελευταίο μήνα έχουν εμφανιστεί διάφοροι "μνηστήρες" για τον Ισπανό εξτρέμ, του οποίου το συμβόλαιο με τον Άρη ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την τελευταία ενημέρωση από την διεθνή πιάτσα agents είναι πολύ πιθανό τον Γενάρη ο Μπρούνο Γκάμα να αποχωρήσει με πώληση από τον Άρη, εφόσον δεν φτάσουν σε συμφωνία για ανανέωση. Για να μην τον χάσουν τσάμπα τον Ιούνιο. Για αυτό και ο Καρυπίδης έχει μπει στη... σειρά για να πάρει δανεικό από τον Ολυμπιακό τον Μπρούνο. Τον θέλει για αντι-Μπρούνο Γκάμα.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ