24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ο πρώην του ΠΑΟΚ που "έφαγε" τον Μαρίνο

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟΚ - ΟΛΙΜΠΙΚ ΝΤΟΝΕΤΣΚ / EUROPA LEAGUE / PAOK - OLIMPIK DONETSK (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) MOTIONTEAM

Ποιος Ματέο Γκαρσία & Ουάρντα; Μόχα! Ο πρώην κόουτς μπιγκφοράτης ΠΑΕ που "πρόλαβε" τον Ουζουνίδη στην στροφή για τον πάγκο του... Ολυμπιακού της Αιγύπτου και ο τσιφ σκάουτ που μετά τον Νικολάου παίρνει κι Αντζουλά στην Ιταλία.

Ούτε ένα, ούτε δυο αλλά τρία μικρά ευαγγέλια συνθέτουν ένα κανονικό, πρωινό 24ο Ευαγγέλιο. Ποιος, με αδυναμία στους νεαρούς Έλληνες στόπερ ,“κρύβεται” πίσω από το επικείμενοdeal Αστέρα Τρίπολης – Σαμπντόρια και πώς συσχετίζεται ο Νικολάου με τον Αντζουλά.

Ποιος πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ έφαγε στην στροφή τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που κυνηγάει πλέον την διεθνή καριέρα. Και ποιός είναι ο εκλεκτός εξτρεμ του Μιλόγεβιτς στον Ερυθρό Αστέρα καθώς και η αλήθεια για Ματέο Γκαρσία και Ουάρντα

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ ΜΕΣΩ ΠΕΤΣΙΝΙ

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει αν ο Γιώργος Αντζουλάς επιστρέψει ή όχι στην Ιταλία, για λογαριασμό αυτή την φορά όχι της Φιορεντίνα αλλά της Σαμπντόρια. Από την Τρίπολη διαρρέει σιγουριά πως θα κλείσει τοdealαλλά αυτά που κυκλοφορούν γιαplus1,2 εκατ. € (πως θα πληρωθεί ο Αστέρας) η στήλη δεν μπορεί να τα υιοθετήσει γιατί δεν προκύπτουν από πουθενά. Όσον αφορά στο παρασκήνιο αυτής της κίνησης φέρει την σφραγίδα του Ρικάρντο Πετσίνι. Ο τελευταίος αποτελεί από τις 20 Ιουλίου τον νέο τσιφ σκάουτερ της Σαμπντόρια, με την προηγούμενη δουλειά του να ήταν στην Έμπολι!

Προφανώς και έχει αδυναμία στους νεαρούς Έλληνες στόπερ αφού στην Εμπολι δική του επιλογή ήταν ο Δημήτρης Νικολάου και τώρα στην “Σαμπ” δική του και ο Γιώργος Αντζουλάς. Για την ιστορία στην πιάτσα ξέρουν πως ο Πετσίνι την δουλειά με τον Νικολάου την έκανε με τον Πιέρ Ισά και τώρα για τον Αντζουλά την δουλεύει με Φάλι Ραμαντάνι... Με την "Σαμπ" να προσπαθεί να πάρει ως επιθετικό τον Κροάτη Κάλινιτς και ο Ραμαντανι να προσπαθεί να βάλει στο ντιλ και τον Αντζουλά...

ΣΤΟΝ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΑΝΤΙ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Μεγάλη μάχη, έμαθα, πως δόθηκε για τον πάγκο της Ζάμαλεκ. Ελληνοσερβική μάλιστα... Τελικά αν πιστέψουμε τον πρόεδρο της αιγυπτιακής ομάδας... νικητής αναδείχθηκε ο Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς! Ναι, ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, που παρότι αποτέλεσε προσωπική επιλογή Ιβάν Σαββίδη απολύθηκε το καλοκαίρι του 2017 κι αντικαταστάθηκε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μετά πήγε σε Σαουδική Αραβία και Κίνα ενώ τώρα συμφώνησε να αναλάβει την μια από τις δύο πιο δημοφιλείς ομάδας της Αιγύπτου (Ζάμαλεκ – Αλ Αχλί είναι σαν να λέμε Ολυμπιακός Παναθηναϊκός στην χώρα των Φαραώ). Ποιος ήταν ο δεύτερος υποψήφιος, παίζοντας μάλιστα δυνατά σύμφωνα με την πιάτσαagents;Ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

ΟΥΤΕ ΟΥΑΡΝΤΑ, ΟΥΤΕ ΓΚΑΡΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΟΧΑ

Την μία διαβάζω πως ο Ερυθρός Αστέρας θέλει τον Ματέο Γκαρσία της Λας Πάλμας. Την άλλη πως ο Αμρ Ουάρντα είναι στο στόχαστρο του Ερυθρού Αστέρα. Μόνο που η ομάδα του Βελιγραδίου, η οποία προκρίθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και θα αντιμετωπίσει την ελβετική Γιούνγκ Μπόις, άλλον μεσοεπιθετικό έχει ως βασικό της μεταγραφικό στόχο. Ούτε δηλαδή τον Αργεντινό εξτρέμ, ούτε τον διεθνή Αιγύπτιο.

Oεκλεκτός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι εξτρέμ κι Αφρικανός που εμμέσως έχει ... σχέση με τον ΠΑΟΚ! Σας μπέρδεψα; Μόχα! Είναι το όνομα που ξέρουν στην πολύ ψαγμένη κι αξιόπιστη πιάτσαagentsπως έχει ως πρώτο στόχο ο Μιλόγεβιτς. Μιλάμε για τον 25χρονο Μαροκινό αριστεροπόδαρο εξτρέμ της Σλόβαν Μπρατισλάβας. Δηλαδή της ομάδας που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μόχα έχει χρηματιστηριακή αξία 1 εκατ. € και μέχρι τώρα μετράει – μέσα στο καλοκαίρι-9 ματς/1γκολ/2ασιστ με την Σλόβαν...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ