24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

"24ο Ευαγγέλιο": Με συστάσεις Μαρκαριάν έρχεται Αργεντινός επιθετικός στον Απόλλωνα

Cruz Azul's coach Sergio Marcarian gestures during the Mexico's soccer league final game against Santos in Torreon, Mexico, Sunday, June 1, 2008. (AP Photo/Guillermo Arias)
Cruz Azul's coach Sergio Marcarian gestures during the Mexico's soccer league final game against Santos in Torreon, Mexico, Sunday, June 1, 2008. (AP Photo/Guillermo Arias) AP

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ έμαθε για τον Αργεντινό επιθετικό που αγωνιζόταν στην Ουρουγουάη και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό την... Ριζούπολη, με την “σφραγίδα” του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Ο Απόλλων μπορεί να είναι ουραγός στην βαθμολογία αλλά ακόμη δεν ρίχνει... λευκή πετσέτα. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος θα πρέπει να κάνει αντεπίθεση παραμονής στην Super League και για αυτό φροντίζει για την μεταγραφική του ενίσχυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες,λοιπόν, από την λάτιν πιάτσα agents ήδη στο αεροπλάνο, ταξιδεύοντας από Αργεντινή για την Ελλάδα, βρίσκεται έμπειρος Νοτιοαμερικάνος επιθετικός. Χωρίς πάντως να έχει διαρρεύσει... ονοματεπώνυμο αφού οι άνθρωποι της ομάδας το κρατάνε μυστικό για ευνόητους λόγους.

Τα λίγα στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει το 24ο Ευαγγέλιο για το εν δυνάμει νέο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα ήταν τα εξής: πρόκειται για Αργεντινό ποδοσφαιριστή, που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ουρουγουάης, πρώην διεθνή που όμως, είναι εκτός παιχνιδιών περίπου 1,5 μήνα!

Ο συγκεκριμένος παίκτης που έρχεται για τον Απόλλωνα δεν είναι επιλογής Γιάννη Κόντη αφού άλλωστε εδώ και λίγες ημέρες ο έμπειρος τεχνικός διευθυντής έχει υποβάλει την παραίτησή του στον Μονεμβασιώτη.

Τον Αργεντινό που πετάει για την χώρα μας φέρεται να τον πρότειναν με τις συστάσεις και την “σφραγίδα” του Μαρκαριάν! Κάνοντας μια μίνι έρευνα για Αργεντινούς επιθετικούς που έχουν να αγωνιστούν από τον... Νοέμβριο στην Ουρουγουάη εντοπίσαμε μόλις δύο.

Τον 34χρονο Γκονζάλο Μπεργκέσιο, μεγάλο όνομα που έμεινε ελεύθερος από την Νασιονάλ και στο παρελθόν αγωνίστηκε σε Βελέζ, Σαν Λορέντζο, Άτλας (Μεξικό), Σαμπντόρια, Κατάνια, Σεντ Ετιέν, Μπενφίκα. Και τον 32χρονο Μαξιμιλιάνο Πέρες της Φίνιξ, με περάσματα στο παρελθόν από Ολίμπο, Νεκάξα, Τενερίφη,Πενιαρόλ, Σαν Μαρτίν.

Photo credits: AP Photo/Guillermo Arias

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ