24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Κίνηση Ολυμπιακού για Μπρούνο!

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το “μπέρδεμα” με την ρήτρα του, ο agent του... Γκιλιέρμε που έχει εμπλακεί, το προσωπικό like του Μαρινάκη στον Βραζιλιάνο πρώην άσο του Ατρόμητου, Μπρούνο. Το 24ο Ευαγγέλιο έχει το ρεπορτάζ.

Οι μεταγραφές αριστεροπόδαρου στόπερ, στράικερ και μεσοεπιθετικού μπορεί να αποτελούν βασικές μεταγραφικές προτεραιότητες/ αναζητήσεις στον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν... απαγορεύει στους “ερυθρόλευκους” υπεύθυνους παράλληλα να δουλεύουν κι άλλες υποθέσεις.

Το 24ο Ευαγγέλιο, λοιπόν, παρουσιάζει μια από αυτές και συγκεκριμένα του Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα! Θυμίζουμε πως η στήλη είχε αποκαλύψει πόσα... likes πήρε ο Βραζιλιάνος στην προεδρική σουίτα του “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στις 31 του περασμένου Μάρτη. Ένα αποκλειστικό θέμα μας που γρήγορα είχε γίνει τότε... αναπαραγωγή σχεδόν παντού.

Επιστρέφουμε σήμερα, λοιπόν, με ρεπορτάζ, παρασκήνιο και λεπτομέρειες για την κίνηση του Ολυμπιακού προκειμένου να κάνει δικό του τον Βραζιλιάνο ακραίο.

  1. Ο Μπρούνο αποτελεί προσωπικό ποδοσφαιρικό... γούστο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βραζιλιάνος ακραίος τον εντυπωσίασε στο ματς Ολυμπιακός - Ατρόμητος στο “Καραϊσκάκης” κι από τότε οι “ερυθρόλευκοι” ψάχτηκαν και “δούλεψαν” την περίπτωσή του...

  2. Ο Ατρόμητος μετά από πολλή σκέψη και... αλλαγές αποφάσεων τελικά δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του από την Λάσκ Λίντς, ύψους 250.000 € συν 50.000 το ενοίκιο του για τον 1,5 χρόνο που έπαιξε δανεικός στο Περιστέρι και ήταν συμφωνημένο να καταβληθεί από τον Ατρόμητο εφόσον τον κρατούσε. Προφανώς και εκτίμησε πως το ρίσκο ήταν πολύ υψηλό, να δαπανήσει άμεσα συνολικά περίπου μια 500άρα για τον Μπρούνο, σε συνδυασμό με την μεταπωλητική του προοπτική. Πιθανότατα έπαιξε ρόλο και η αποχώρηση του Κάναντι...

  3. Αυτό που αγνοούν οι περισσότεροι είναι πως ο Μπρούνο είχε υπογράψει ταυτόχρονα, όταν τον έφερε ο Κάναντι στην Ελλάδα και 2ετές συμβόλαιο, διάρκειας από το 2019 ως το 2021, για την περίπτωση που ο Ατρόμητος πλήρωνε στην αυστριακή ομάδα την οψιόν αγοράς του. Δεν χρειαζόταν δηλαδή να διαπραγματευτεί εκ νέου μαζί του αφού τον είχε... έτοιμο (περίπτωση... Λιβάγια).

  4. Για τον Μπρούνο έχουν δείξει ενδιαφέρον τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο Μπράνκο για λογαριασμό του ΠΑΟΚ. Ουσιαστική προσέγγιση όμως, έχει κάνει μόνο ο Ολυμπιακός κι αν πιστέψουμε την πιάτσα agents βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις για την απόκτησή του.

  5. Σταθερά ως εκπρόσωπος του Μπρούνο λειτουργεί ο 'ανθρωπος που τον έφερε από την Βραζιλία στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αούστρια Λουστενάου (η πρώτη του ομάδα στην Αυστρία). Επίσης Βραζιλιάνος και πρώην συμπαίκτης του Σάκιτς, ο 36χρονος Τιάγκο ντε Λίμα Σίλβα!!

  6. Στην υπόθεση Μπρούνο έχει εμπλακεί εσχάτως και το βραζιλιάνικο Γραφείο ατζέντηδων που στο πελατολόγειό του βρίσκεται ο Γκιλιέρμε! Μάλιστα φαίνεται πως λειτουργεί και για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σε συνεργασία με αξιωματούχο της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ που έχει κάνει και τις σχετικές κουβέντες με την Λάσκ Λιντς...

  7. Δεδομένα ο Ολυμπιακός έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Φελίπε Μπρούνο αφού εκτός του ο τι αρέσει πολύ στον Βαγγέλη Μαρινάκη υπάρχει γενικότερη εκτίμηση στους “ερυθρόλευκους” πως παρότι 25χρονων μπορεί να εξελιχθεί και να αποδειχθεί “λαχείο”

  8. Σημείο “κλειδί” για να προχωρήσει του Μπρούνο στον Ολυμπιακό είναι κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαριστεί. Δηλαδή αν η ρήτρα των 300.000 € ίσχυε μόνο για τον Ατρόμητο ή και για οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα (άρα και για τους “ερυθρόλευκους”). Στην πρώτη περίπτωση η Λάσκ Λιντς ( με την σεζόν που έκανε ο Μπρούνο και τους μνηστήρες που προέκυψαν) δικαιολογημένα να ζητάει 700 και 800 χιλιάρικα!

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ