24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Και Ομάρ και Γιαννούλη!

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ:  LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το scouting report του απεσταλμένου της Αταλάντα από τα δυο ελληνικά ντέρμπι, το "άκυρο" για Λημνιό και τα... 15 εκατ. του Τσιμίκα.

Το Sport24.gr και ο Διονύσης Βερβελές αποκάλυψαν πως την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης" και παρότι το ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού έγινε κεκλεισμένων των θυρών, βρέθηκε με επίσημη πρόσκληση απο την "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ απεσταλμένος της Αταλάντα για να "σκανάρει" τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Και ότι ο διεθνής Νορβηγός δεξιός μπάκ άρεσε στον Ιταλό σκάουτερ.

Το 24ο Ευαγγέλιο έψαξε για το follow up αυτής της ιστορίας κι αποτάνθηκε φυσικά στην ιταλική πιάτσα agents (και όχι μόνο)μαζεύοντας τις εξής πληροφορίες:

1ον) ο απεσταλμένος της Αταλάντα δεν ήταν κάποιος σκάουτ της σειράς, αλλά από τα κορυφαία στελέχη της στην σχετική ιεραρχία του κλαμπ. Και είχε... διπλή αποστολή στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Κι αυτό αφού το Σάββατο βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

2ον) στο ντέρμπι των αιωνίων της Θεσσαλονίκης πήγε για συγκεκριμένη "στόχευση", στους Γιαννούλη και Λημνιό του ΠΑΟΚ. Τον πρώτο κάνει σκάουτινγκ εδώ και καιρό η Αταλάντα, τον δεύτερο της τον πρότεινε εσχάτως ο γνωστός ατζέντης Φάλι Ραμαντάνι.

3ον) αν έχουμε σωστή ενημέρωση στον σκάουτερ της Αταλάντα άρεσε ο Γιαννούλης σε αντίθεση με τον Λημνιό. Η Αταλάντα ψάχνει τόσο για αριστερό όσο και για δεξιό μπακ με το ίδιο στυλ, δηλαδή που θα μπορούν να παίζουν όλη την πλευρά και να ανεβαίνουν αφού ο κόουτς Γκασπερίνι της φοράει αγωνιστικά συνήθως σύστημα με τρεις στόπερ.

4ον) η Αταλάντα έχει "σκανάρει" από το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Τσιμίκα αλλά προτίμησε να επικεντρωθεί στον Γιαννούλη. Ίσως να έπαιξε ρόλο και η τιμή του Τσιμίκα, αφού σύμφωνα με την ιταλική ενημέρωση ο Ολυμπιακός τον κοστολογεί με 15 εκατομμύρι ευρώ!

5ον) στην πορεία, λοιπόν, του τακτικού... ελληνικού σκάουτινγκ της Αταλάντα, που ξεκίνησε τους προηγούμενους μήνες (ακόμη και σε επίπεδο Ακαδημιών) της προέκυψε και ο Ομάρ. Ο Γκασπερίνι έχει ζητήσει ενίσχυση άμεσα στη θέση του δεξιού μπακ και ο Νορβηγός του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στην σχετική λίστα της ιταλικής ομάδας. Κατά συνέπεια η Αταλάντα ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Ομάρ απο τον Ολυμπιακό και όχι να τον κλείσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβολαιό του. Το ερωτημα πλέον είναι αν τελικά και τι ύψους ρόταση θα καταθέσει στους "ερυθρόλευκους".

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ