24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ίδια "σφραγίδα" σε Λουτσέσκου & Τόσκα

24ο Ευαγγέλιο: Ίδια "σφραγίδα" σε Λουτσέσκου & Τόσκα

Δυο μεταγραφικά deal και δυο αναμνηστικές φωτογραφίες/ντοκουμέντα για το πανίσχυρο στο ρουμανικό λόμπι ελληνικό δίδυμο ατζέντηδων που κάνει δουλειές στο εξωτερικό.

"Πες μου ποιον ατζέντη έχεις, για να σου πω την τύχη σου..."! Ατάκα περασμένων δεκαετιών, που παραμένει διαχρονική κι ανήκει σε παλιά, πολύ πετυχημένη... καραβάνα, της διεθνής πιάτσας των agents.

Γιατί την θυμηθήκαμε; Η μεταγραφή του Αλίν Τόσκα στην Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ, η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μας έδωσε το κίνητρο να... ψάξουμε πίσω από την κουρτίνα για τους "υπεύθυνους". Ο 27χρονος διεθνής Ρουμάνος αριστερός στόπερ/μπακ, που την περασμένη σεζόν έπαιξε δανεικός στον ΠΑΟΚ από την Μπέτις, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα της Σεβίλλης και υπέγραψε για δυο χρόνια, με συνολικές καθαρές αποδοχές 1,6 εκατ. € στην ομάδα της τουρκικής πόλης, που περηφανεύεται πως φτιάχνει τον κορυφαίο μπακλαβά στην υφήλιο!

24ο Ευαγγέλιο: Ίδια "σφραγίδα" σε Λουτσέσκου & Τόσκα

Για την ιστορία και σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε ζητήσει την παραμονή του συμπατριώτη του αμυντικού στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, έστω και σαν λύση που θα ερχόταν από τον πάγκο, υπό την προϋπόθεση πως θα έμενε ελεύθερος από την Μπέτις (όπως και έγινε). Κάτι που έβρισκε αντίθετους πολλούς στον οργανισμό του ΠΑΟΚ και στην οικογένεια Σαββίδη...

Πάμε και στο... παρασύνθημα: Λουτσέσκου και Τόσκα εκτός από Ρουμάνοι, που συνεργάστηκαν την περασμένη σεζόν στην ίδια ομάδα, οι καλοκαιρινές μετακινήσεις τους, τους ενός στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και του άλλου στην τουρκική Γκαζισεχίρ Γκαζιαντέπ, έφεραν την ίδια... σφραγίδα. Δηλαδή δυο γνωστών ατζέντηδων, των Γιώργου Φούγια και Δημήτρη Καρύδα, με τον πρώτο εδώ και χρόνια να λύνει και να δένει σε ο,τι έχει σχέση με... Ρουμανία και κυρίως όχι μόνο από εκεί προς Ελλάδα και το αντίστροφο αλλά γενικότερα.

24ο Ευαγγέλιο: Ίδια "σφραγίδα" σε Λουτσέσκου & Τόσκα

Όπως δεν είναι ασφαλώς τυχαίο πως νέος προπονητής στην Γκαζισεχίρ πήγε ο Ρουμάνος Μάριους Σουμουντίτσα, από την Αλ Σααμπάμπ του Ριάντ. Την ομάδα δηλαδή της Σαουδικής Αραβίας που με τον Σουμουντίτσα προπονητή ήθελε το περασμένο καλοκαίρι τον Πέδρο Κόντε (πρόταση που πήγε στον Ισπανό φορ και τον ΠΑΣ ο... Φούγιας!) ενώ απέκτησε τον Γενάρη τον Σεμπά. Άλλωστε από το ίδιο μανατζερικό κανάλι, των Φούγια – Καρύδα, βρέθηκε στην Ρίζεσπορ από την Στεάουα και ο Βραζιλιάνος που έγινε ... Ρουμάνος, αριστερός μπακ Τζούνιορ Μοράις...

Για το λόγους το αληθές και οι... αναμνηστικές φωτογραφίες των δυο Ελλήνων ατζέντηδων με τον Λουτσέσκου και τον πρόεδρο της Αλ Χιλάλ στο Παρίσι και τον Τόσκα στην Τουρκία που είδατε παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

24ο Ευαγγέλιο: Ήθελαν Λαμπρόπουλο, παίρνουν Χατζηισαΐα!
TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ