24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Ήρθε για Λημνιό, του άρεσε ο Γιαννούλης

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 / ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το 24ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει το σκανάρισμα της Φιορεντίνα στην Εθνική, την Σαμπντόρια που τσεκάρει Χατζηγιοβάνη και την "εντολή Ιβάν" σε 2 ατζέντηδες να πάνε στην Τούμπα οτι καλύτερο μέχρι 18 χρονών από τις ελληνικές Ακαδημίες.

Τρία σε ένα 24ο Ευαγγέλιο που αφορούν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όλα από την πιάτσαagents. Τι είδε ο σκάουτ της Φιορεντίνα στο ΟΑΚΑ στο Ελλάδα - Βοσνία, για ποιόν παίκτη του Παναθηναϊκού θα είναι σκάουτ της Σαμπντόρια στο Περιστέρι και τι κυκλοφορεί για το νέο ελληνικό μανατζερικό δίδυμο Βρύζα-Διαμαντόπουλου

1. Ο Τζιανλούκα Κομότο, παλαίμαχος Ιταλός αμυντικός και νυν σκάουτ της Φιορεντίνα, βρέθηκε στο ΟΑΚΑ και παρακολούθησε το Ελλάδα – Βοσνία! Το ταξίδι του ήταν προγραμματισμένο για να σκανάρει αρχικά τρεις στόχους, Μπάρκα – Λημνιό – Γκόγιακ! Ο κίπερ της ΑΕΚ, τον οποίο κάνουν σκάουτινγκ οι "βιόλα", ήταν τραυματίας. Ο Άμερ Γκόγιακ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ σκόραρε το μοναδικό γκολ των Βόσνιων.

Για τον Λημνιό, που ήταν από τους διακριθέντες της "γαλανόλευκης", ο Ιταλός σκάουτ περισσότερο προβληματίστηκε λόγω των μη τελειωμάτων του στα τελευταία 15 μέτρα(σουτ ή πάσα). Ένας άλλος παίκτης του ΠΑΟΚ όμως, άρεσε πολύ στον Κομότο, τον σημείωσε και θα μπει στο “στόχαστρο” της Φιορεντίνα για σκάουτινγκ. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννούλη...

2. Όπως διέρρευσε από Περιστέρι μεριά, στο ματς Ατρόμητος-Παναθηναϊκός στην εξέδρα του γηπέδου θα βρίσκεται απεσταλμένος της Σαμπντόρια. Κι αν κάποιος βιαστεί να προβλέψει πως ο Ιταλός σκάουτ ήρθε για τον Κουρμπέλη, γράψτε λάθος. Τον Χατζηγιοβάνη θα σκανάρει, με τον νεαρό ακραίο του ΠΑΟ να έχει προταθεί στην ομάδα της Γένοβας πριν τις εξελίξεις με την απόλυση Νταμπίζα και τη συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου του...

3. Έχει γραφτεί χωρίς να διαψευστεί φυσικά, πως Ζήσης Βρύζας και Ντίνος Διαμαντόπουλος, θα συνεργαστούν/συνεταιρισθούν σε μανατζερικό γραφείο με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ακούστηκε μάλιστα πως θα “στεγαστούν” σε χώρο ιδιοκτησίας του Ιβάν Σαββίδη. Ο Βρύζας δεν έχει ξαναδουλέψει ως ατζέντης, ο Διαμαντόπουλος ήταν (στο Γραφείο του Ευαγγελόπουλου) πριν γίνει τεχνικός διευθυντής σε Παναθηναϊκό και Άρη.

Βρύζας και Διαμαντόπουλος είχαν κοινή εμφάνιση/παρουσία στην Λεωφόρο, στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων. Και το τελευταίο νέο που κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσαagentsγια το δίδυμο αυτό είναι πως τους έχει ζητηθεί από τον ΠΑΟΚ να πάνε οτι καλύτερο κυκλοφορεί στις ελληνικές Ακαδημίες μέχρι την ηλικία των 18 χρονών στην Τούμπα!

Ίσως έτσι εξηγούνται και οι φήμες για προσέγγιση του Διαμαντόπουλου στον δεξιό μπακ χαφ του Παναθηναϊκού Βαγιαννίδη που δεν τα έβρισκε μέχρι τώρα με τον Νταμπίζα, για "μετακόμιση" στον "δικέφαλο".

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ