24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24o Ευαγγέλιο: Η τρίτη εκδοχή για Φετφατζίδη

24o Ευαγγέλιο: Η τρίτη εκδοχή για Φετφατζίδη

Ο Γιώργος Δώνης που έχει μιλήσει με τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο Νίκος Νταμπίζας που δεν ξετρελαίνεται, ο 28χρονος εξτρεμ που περιμένει και ο Ερόλ Μπουλούτ που τον θέλει στην Αλάνιασπορ.

Στον Γιώργο Δώνη δεδομένα αρέσει ο Γιάννης Φετφατζίδης. Αν μάλιστα πιστέψουμε αυτά που κυκλοφορήσαν από το μανατζερικό περιβάλλον του διεθνή εξτρεμ, Δώνης και Φετφατζίδης έχουν ήδη μιλήσει για την προοπτική να φορέσει την ερχόμενη σεζόν την φανέλα του "τριφυλλιού".

Ο 28χρονος άσος, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (παρότι τον ήθελε αρχικά η ΑΕΚ επέμενε να ξαναντυθεί στα "ερυθρόλευκα") και τον Γενάρη αναγκάστηκε να μετακομίσει στον Άρη, ουσιαστικά είναι πλέον ελεύθερος (τυπικά το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου) να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Είτε στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό...

Πάμε τώρα στο παρασύνθημα: την Τρίτη νωρίς το απόγευμα διέρρευσε/δημοσιεύτηκε πως ο Φετφατζίδης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και βρίσκεται ψηλά στηνshort listγια την θέση του μεσοεπιθετικού. Για να ακολουθήσει η... απάντηση πως ναι μεν αρέσει στον κόουτς των “πράσινων” ο "Φετφα" αλλά είναι σχεδόν τελευταία επιλογή!!

Το 24ο Ευαγγέλιο παρουσιάζει την... τρίτη εκδοχή για την υπόθεση Παναθηναϊκού - Φετφατζίδη, τουλάχιστον όπως αυτή κυκλοφορεί στην πιάτσα των agents.

Ο "Φέτφα" είναι επιλογή Δώνη - χωρίς να σημαίνει κιόλας πως... ξετρελαίνεται με την περίπτωσή του - έχουν μιλήσει οι δυο τους, ο παίκτης δεν βάζει το οικονομικό προτεραιότητα, αλλά το πρότζεκτ που υπάρχει στον Παναθηναϊκό και κυρίως τον σημαντικό ρόλο που θα του δοθεί και μπορεί να του επιτρέψει να επιστρέψει ξανά στο τοπ επίπεδο.

Μάλιστα και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει ζητηθεί από τον Φετφατζίδη να κάνει και την απαιτούμενη υπομονή αφού υπάρχει σίγουρα άλλη μια, ίσως και δυο, περιπτώσεις με “ανταγωνιστές” του που είναι πιο... μπροστά αλλά στο οικονομικό να μην κάνουν τις ίδιες... διευκολύνσεις προς τον Παναθηναϊκό.

Εδώ έρχεται και κολλάει ο Νταμπίζας, που δεν απορρίπτει την λύση Φετφατζίδη αλλά τον αντιμετωπίζει περισσότερο σαν υποψηφιότητα... δεύτερης ταχύτητας για την εν λόγω θέση. Κάποιοι δε υποστηρίζουν το υπερβολικό πως σε αντίθεση με τον κόουτς ο αθλητικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τον αντιμετωπίζει σαν έσχατη λύση, συγκριτικά με τις άλλες που έχει/έχουν επιλέξει από το εξωτερικό!

Θυμίζω πως για να αποκτήσει ποδοσφαιριστή ο Παναθηναϊκός, είτε ελεύθερο, είτε δανεικό θα πρέπει να συμφωνήσουν Νταμπίζας και Δώνης.

ΥΓ1. Ο Φετφατζίδης πάντως εκτός από τον Δώνη φέρεται να έχει μιλήσει και με τον... Ερολ Μπουλούτ. Έτσι λένε τουλάχιστον στη Τουρκία και θέλουν τον Έλληνα εξτρέμ να αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της Αλάνιασπορ, της ομάδας δηλαδή που πριν από λίγες ημέρες ανακοίνωσε τον Τάσο Μπακασέτα!

ΥΓ2. ο Φετφατζίδης ήταν πρώην "ομόσταβλος" (μανατζερικά)του Μπακασέτα ενώ ο Μπουλούτ στην συνέντευξή του στοSport24.grκαι στον Δημήτρη Σαμόλη δήλωσε πως πάει για άλλους δυο παίκτες από τηνSuper League,έναν Έλληνα και έναν ξένο...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ