24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Η Μαρσέιγ έδινε 6,5 εκατ. και τον Μήτρογλου δανεικό για τον Κούτρη

Referee David Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Olympiakos' Leonardo Koutris during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Juventus at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Referee David Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Olympiakos' Leonardo Koutris during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Juventus at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει την προσφορά της Μαρσέιγ στον Ολυμπιακό για τον Λεονάρντο Κούτρη και πως πάγωσε το “ντιλάρισμα” της φόρμουλας συμφωνίας.

Ο χθεσινός αποκλεισμός του Λεονάρντο Κούτρη από την αποστολή του σημερινού αγώνα με την ΑΕΛ, συνέπεσε με την νέα έξαρση δημοσιευμάτων στην Γαλλία που εμφάνιζαν την Μαρσέιγ να επιμένει για τον διεθνή Έλληνα αριστερό μπακ, οπότε φούντωσε η σεναρΙολογία πως επίκειται πώληση του! Με αποτέλεσμα το βράδυ να βγει επίσημη θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός πως δεν πωλείται κανείς στο δεδομένο τάιμινγκ αν και υπάρχουν προσφορές για παίκτες.

Έτσι κι αλλιώς, αν πιστέψουμε την πλευρά του Κούτρη, ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε ενημερώσει από πριν πως θα ξεκινούσε ο Τσιμίκας και ήθελε να τον έχει φρέσκο ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τον Πανιώνιο. Λόγω των δυο ματς μέσα σε 4 βράδια η απόφαση του Πορτογάλου κόουτς ήταν να μοιράσει τις συμμετοχές ανάμεσα στους δυο αριστερούς του μπακ...

Το 24ο Ευαγγέλιο ψάχτηκε και έμαθε τα εξής για την υπόθεση Μαρσέιγ - Κούτρη:

1. Από την εποχή κιόλας που ο Ολυμπιακός έλεγε όχι στα 5,5 εκατ. € της Τζένοα (500.000 τώρα και τα υπόλοιπα 5.000.000 το καλοκαίρι με υποχρεωτική οψιόν αγοράς), υπήρξαν συζητήσεις/διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Μάρσειγ. Με ατζέντη κοινής αποδοχής να... τρέχει την υπόθεση!

2. Κάποια στιγμή βρέθηκε μια φόρμουλα που περιλάμβανε 6,5 εκατ. € στον Ολυμπιακό, τον Μήτρογλου δανεικό και πληρωμένο από την Μαρσέιγ ως το ερχόμενο καλοκαίρι και ποσοστό μεταπώλησης!

3. Η Μαρσέιγ, τουλάχιστον μέχρι χθες (Τρίτη 29/1), δεν...επανήλθε για να επιβεβαιώσει και να ντιλάρει αυτή την συμφωνία. Κοινώς την έβαλε στον πάγο. Βέβαια κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα συμβεί το επόμενο 48ώρο, που κλείνει σε Ελλάδα και Γαλλία το μεταγραφικό παζάρι.

4. Θέμα να δοθεί δανεικός ο Κούτρης δεν θα μπορούσε να παίξει ποτέ για τον Ολυμπιακό. Πόσο μάλλον όταν οι “ερυθρόλευκοι” έχουν βάλει ως βασικό φετινό στόχο να περάσουν δυο γύρους στο Europa League. Κάτι που αν συμβεί θα απογειώσει ενόψει καλοκαιριού την χρηματιστηριακή αξία βασικών “ερυθρόλευκων” παικτών, που ήδη έχουν ζήτηση στην αγορά.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ