24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24o Ευαγγέλιο: Η Γαλατά ρώτησε για Πόνσε!

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Πόνσε, πανηγυρικό (eurokinissi) EUROKINISSI

To 24oΕΥΑΓΓΕΛΙΟ αποκαλύπτει τι ισχύει στην υπόθεση Κουλούρη-Γαλατά, πώς αντέδρασε η τουρκική ομάδα όταν της προτάθηκε ο Πόνσε και ποιος πρώην στόχος του Ολυμπιακού αποτελεί την προτεραιότητά της.

Mε αφορμή σημερινά τουρκικά δημοσιεύματα, τόσο του “Fotorspor”όσο και του “Ajanspor”, σ'υμφωνα με τα οποία η Γαλατάσαραϊ θα κινηθεί για τον Ευθύμη Κουλούρη, το 24ο Ευαγγέλιο ενεργοποίησε τις πηγές του στην γειτονική χώρα προκειμένου να μάθει τι ισχύει στην συγκεκριμένη υπόθεση. Και μάλλον βγάλαμε... λαβράκι!!

Παρουσιάζουμε, λοιπόν, το πολύ ενδιαφέρονfollow up:

  1. Η Γαλατά όντως εδώ κι ένα μήνα περίπου έχει βγει στην αγορά για την απόκτηση στράικερ. Της έχει προταθεί κόσμος και κοσμάκης κι από λίστα 25 επιθετικών (!) δημιούργησαν short listτων3...

  2. Προτεραιότητα αποτελεί ο Βραζιλιάνος Άλαν, που είχε απασχολήσει τον Δεκέμβριο και τον Ολυμπιακό. Ακόμη όμως, περιμένουν να μείνει ελεύθερος από την Γκουανγκζού (ως... σύντομα ελεύθερος είχε προταθεί στους “ερυθρόλευκους”)!

  3. Γι' αυτό τον λόγο στην "Τσιμ - Μπομ", περιμένοντας τον Άλαν, έχουν προχωρήσει και τις περιπτώσεις άλλων δύο επιθετικών, που τη δεδομένη στιγμή αποτελούν εναλλακτικές του 29χρονου Βραζιλιάνου (των 19 γκολ και 8 ασίστ στις 22 συμμετοχές του στο κινεζικό πρωτάθλημα την σεζόν που ολοκληρώθηκε).

  4. Ο Ευθύμης Κουλούρης των συνολικά 18 γκολ μέχρι τώρα (τα 12 στο πρωτάθλημα) με τον Ατρόμητο, όπως επιβεβαιώνεται κι από την πλευρά της Γαλατά, τους έχει προταθεί. Με την τουρκική ομάδα να έχει ήδη πλήρη φάκελο (γνωρίζει και για την ύπαρξη μπάι αουτ στο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, ύψους 7 εκατ. €) και να μην χρειάζεται καν να τον κάνει άμεσα σκάουτινγκ...

  5. Η ... είδηση (πληροφορία 100% τσεκαρισμένη από Κωνσταντινούπολη μεριά) όμως, έχει σχέση με άλλον Σουπερλιγκάτο γκολτζή στράικερ. Κι αυτό αφού στην Γαλατά προτάθηκε και μάλιστα μέσα στο 2019 (και) ο Εζεκίελ Πόνσε (των 10 + 1 γκολ με την Ένωση)!!!

  6. Το... περίεργο της υπόθεσης Πόνσε έχει να κάνει με το ότι ο Αργεντινός, με το ιταλικό διαβατήριο, έχει παραχωρηθεί με ετήσιο δανεισμό από την Ρόμα στην ΑΕΚ, η οποία έχει ενεργή οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι!

  7. Χωρίς να διευκρινίζεται ποιος ατζέντης και με ποιο καθεστώς πρότεινε τον Πόνσε στην Γαλατά, οι αξιωματούχοι της τουρκικής ομάδας μάλλον... συγκινήθηκαν από την περίπτωσή του. Κι αυτό αφού έψαξαν να ενημερωθούν για το ιδιοκτησιακό τουstatusκαι γενικότερα για τα δεδομένα αυτής της υπόθεσης, ανεξάρτητα από την... ενημέρωση που τους έδωσε ο εμπλεκόμενοςagent.Μάλιστα ο τελευταίος φέρεται να τον έχει προτείνει στην τουρκική ομάδα με συγκεκριμένα ποσά και για τον Πόνσε αλλά και για τις αποζημιώσεις που θα χρειαστούν (σε Ρόμα και ΑΕΚ, προφανώς).

  8. Στο δια ταύτα: μπορεί να διέρρευσε πως ο Βραζιλιάνος Άλαν είναι η βασική προτεραιότητα της Γαλατά για την θέση του στράικερ, όχι όμως και τα ονόματα των δυο εναλλακτικών του. Πόσο μάλλον αν σε αυτά(δηλαδή στηνshort listτων τριών υποψήφιων επιθετικών) βρίσκεται κάποιος από τους Κουλούρη, Πόνσε. Κάτι που το θεωρούμε πάντως εξαιρετικά δύσκολο, από την στιγμή που θα έχει βάση η πληροφορία πως και με τους δύο εναλλακτικούς υποψήφιους έχουν προχωρήσει τις επαφές οι Τούρκοι...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ