24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: H 600άρα για Πασαλίδη

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με αφορμή τα δημοσιεύματα πως η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του 23χρονου στόπερ, το 24ο Ευαγγέλιο παρουσιάζει τα ντεσού για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, που ο Αστέρας τον έχει βγάλει στην βιτρίνα.

Την τιμητική του στα ελληνικά ΜΜΕ είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης. Ο 23χρονος στόπερ από το Κορδελιό (ξανα)διάβασε πως βρίσκεται στα μεταγραφικά υπόψιν της ΑΕΚ, που δεδομένα ψάχνει για ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό.

Τι πραγματικά ισχύει όμως, με την περίπτωση του στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος ουσιαστικά από την περασμένη σεζόν έχει βγει στη... βιτρίνα για πώληση.

Από την μια ο Πασαλίδης διαχρονικά αρέσει στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ανεξάρτητα με το ποιος κάθεται στον "κιτρινόμαυρο" πάγκο. Από την άλλη, ο Μελισσανίδης ειδικά στους Μπακοκαϋμενάκηδες δεν θα έσκαγε ποτέ τα λεφτά που ζητάνε. Συν το ότι ο ατζέντης του Πασαλίδη είναι ο ίδιος με του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Το όνομα... Πασαλίδης δεδομένα απασχόλησε μέσα στο 2019 τον ΠΑΟΚ, ενώ τον προηγούμενο μήνα ομάδα από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από χώρα του πάλαι ποτέ ανατολικού μπλοκ, ζήτησε επίσημα από τον Αστέρα την τιμή πώλησής του. Πρόταση πάντως μέχρι σήμερα στα Γραφεία της τριπολιτσιώτικης ΠΑΕ, είτε από το εσωτερικό, είτε από το εξωτερικό δεν έχει φτάσει ακόμη...

Πόσο όμως, πάει το... μαλλί για την αγορά του Πασαλίδη; Με βάση την απάντηση που πήραν οι ξένοι που ρώτησαν, 600.000 €. Κι αν πιστέψουμε όσα κυκλοφορούν στην εγχώρια πιάτσα agents η τιμή είναι ίδια για εντός και εκτός συνόρων ενδιαφερόμενους και με... ευκολίες μάλιστα στον διακανονισμό.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ