24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Για Ομάρ ζήτησε 2,7 εκατ. ετησίως

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το 24ο Ευαγγέλιο μεταφέρει γιατί η Γαλατά δεν ασχολείται πλέον με τον Νορβηγό δεξιό μπακ του Ολυμπιακού, τουλάχιστον για τώρα και τι έλεγαν για το ενδιαφέρον απο Πρέμιερ Λιγκ.

O Ομάρ Ελαμπντελαουί φρόντισε ακόμη και πρόσφατα, μέσω της συνέντευξης που έδωσε στην πατρίδα του, δηλώνοντας όχι απλώς παίκτης αλλά οπαδός του Ολυμπιακού, να επικοινωνήσει την προθεσή του να συνεχίσει στους "ερυθρόλευκους".

Βέβαια αυτό θα πρέπει να το αποδείξει και στην πράξη, γιατί έχει μπει στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του (οι τωρινές καθαρές ετήσιες αποδοχές του πλησιάζουν τις 900.000 ευρώ) και με τα λεφτα που ο αδερφός του (Ρασίντ) και ουσιαστικά αζέντης του, ζητάει απο διάφορες ομάδες, διαφορετικών χωρών και πρωταθλημάτων, είναι πάρα πολλά για να ανανεώσει με τους "ερυθρόλευκους". Εξηγούμαι άμεσα:

Γνωστό το ενδιαφέρον της Γαλατά Σαράι για τον Ομάρ. Απο Κωνσταντινούπολη μεριά ,λοιπόν, διέρρευσε χθες πως με τον Ρασίντ Ελαμπντελαουί μίλησαν σχετικά πρόσφατα. Όπως μας μεταφέρθηκε, η πλευρά Ομάρ ζήτησε(τουλάχιστον έτσι κρίθηκε)... τρελό νούμερο, πάνω απο 2 εκατ. ευρώ ετησίως! Για την ακρίβεια μαζί με τα μπόνους κοντά στα 2,7 εκατομμύρια!! Τα οποία κρίθηκαν - και όντως είναι - πάρα πολλά πλέον και για την Τουρκία!!

Άλλωστε, στην Γαλατά μετά την απόκτηση ως δανεικού απο την Λειψία και με ενοίκιο 700.000 ευρώ το αριστερού μπακ Μαρτσέλο, προτεραιότητα πια για τον Γενάρη αποτελεί στην άμυνα η απόκτηση στόπερ και όχι δεξιού μπακ (αφού επιστρέφει και ο Λίνες). Κατά συνέπεια απο πλευρας Γαλατά δεν πρόκειται να προχωρήσει κάτι για τον Ομάρ, τουλάχιστον τώρα...

Από εκεί και πέρα και σύμφωνα με την εντύπωση που αποκόμισαν στην Γαλατά απο τις συζητήσεις με τον αδερφό του Ομάρ, ο διεθνής Νορβηγός φέρεται νά έχει καλές προσφορές απο την Πρεμιερ Λιγκ ( προφανώς γύρω στο 1,5 εκατ.), για αυτό και ζήτησε τοσα λεφτά απο τους Τούρκους. Εκτός κι αν...μπλόφαρε.

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ