24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ

24ο Ευαγγέλιο: Αντί - Τσίλγουελ ο Τσιμίκας

24ο Ευαγγέλιο: Αντί - Τσίλγουελ ο Τσιμίκας

Η Λέστερ θέλει πάνω από 60 εκατ. λίρες από την Τσέλσι για τον Τσίλγουελ και το 24ο Ευαγγέλιο αποκαλύπτει το πολύ σοβαρό αγγλικό ενδιαφέρον, την προεργασία και όλο το παρασκήνιο για το πώς, το πότε και με πόσα ο Τσιμίκας μπορεί να γίνει "αλεπού".

Βράδυ Παρασκευής, λίγες ώρες πριν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League, ύστερα απο τρεις και πλέον μήνες... lock dowη. Το 24ο Ευαγγέλιο όμως, κόντρα σε αυτή την αγωνιστική απραξία έχει βρεί την φόρμα του και θα συνεχίσει απτόητο σε ...κλασικούς μεταγραφικούς ρυθμούς.

Ioύνιος γαρ, μήνας που προ κορονοϊού το μάρκετ παγκοσμίως θα ήταν σε πρώτη γραμμή. Βέβαια ο Covid-19 άλλαξε τον κόσμο ολόκληρο, δεν θα άλλαζε συνήθειες και δεδομένα στο ποδόσφαιρο; Για παράδειγμα, τυπικά η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος άρχιζε την 1η Ιουλίου. Στην μετα- κορονοϊού εποχή, που τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα ολοκληρωθούν Ιούλιο ή αρχές Αυγούστου και τα δυο ευρωπαϊκά Κύπελλα στην συνέχεια, το θερινό μεταγραφικό παζάρι θα ανοίξει τις πόρτες του ή στο τελευταίο 10ημερο του Αυγούστου ή (το πιθανότερο) 1η Σεπτεμβρίου και θα κρατήσει 40 ημέρες!!

Το τελευταίο είναι μια σημαντική λεπτομέρεια για το πότε πρέπει να περιμένουμε εξελίξεις, ειδικά σε υποθέσεις πολλών εκατομμυρίων και όχι ελεύθερων ή δανεικών. Να το θυμάστε αυτό...

Πάμε τώρα και στο... παρασύνθημα, για την ακρίβεια στο λατρεμένο μας follow up. Και μάλιστα με πρωταγωνιστές δυο παίκτες ίδιας θέσης, που θα είναι από τους πλέον περιζήτητους στο επερχόμενη μεταγραφική αγορά, τους Τσίλγουελ και Τσιμίκα. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Σύμφωνα με σημερινά αγγλικά ταμπλόιντ (και όχι μόνο) η Λέστερ για να... φρενάρει την όρεξη της Τσέλσι για τον Μπέν Τσιλγουελ, έστειλε "μήνυμα" πως για να μπει σε συζήτηση πώλησης του 23χρονου αριστερού της μπακ δεν φτάνουν τα 60 εκατομμύρια λίρες!

Πως κολλάει στην υπόθεση Τσίλγουελ, ο συνομήλικος του Κώστας Τσιμίκας; Ο διεθνής "ερυθρόλευκος" άσος συμπεριλαμβάνεται σε μια short list τριών αριστερών μπακ, για να αποτελέσουν τον εκλεκτό "αντί Τσίλγουελ" για τις "αλεπούδες"!

Δηλαδή αν (μοσχο)πουληθεί ο Τσίλγουελ, η Λέστερ εδώ και αρκετό καιρό (προ κορονοϊού σχεδόν), έχει κάνει focus στους παίκτες που θα μπορούσαν να τον αντικαταστήσουν. Και στην τελική 3άδα υποψηφίων που προκρίθηκαν υπάρχει και το όνομα Τσιμίκας!!

Για την ακρίβεια η Λέστερ έχει φροντίσει, σύμφωνα με τις μανατζερικές πιάτσες (αγγλική και ελληνική) και να ενημερώσει ανθρώπους του Ολυμπιακού για το σοβαρό ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα για την αγορά του Έλληνα αριστερού μπακ και να έχει μια πρώτη επίσημη ενημέρωση (όχι τώρα, προηγήθηκε αυτή), αν πωλείται ο Τσιμίκας και σε τι τιμή.

Στο δια ταύτα: ο Ολυμπιακός από την Λέστερ όντως μπορεί να εισπράξει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, εφόσον η αγγλική ομάδα πουλήσει τον Τσίλγουελ. Στο Λέστερ πάντως, σε αυτό το ενδεχόμενο, δεν αποκλείουν να αποκτηθούν μάλιστα δυο αριστεροί μπακ και όχι ένας.

Κατά συνέπεια η Λέστερ μπορεί να παίξει στο προσεχές μέλλον δυνατά και πολύ σοβαρά στην υπόθεση πώλησης του Τσιμίκα. Απλά, όπως όλα δείχνουν, εξελίξεις δεν θα πρέπει να περιμένουμε τώρα αλλά μάλλον από τον Αύγουστο. Αν μέχρι τότε βέβαια ο Έλληνας άσος δεν έχει πουληθεί αλλού...

TAGS 24Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ