ΣΤΗΛΕΣ

24ο Ευαγγέλιο: Αλλαξαν μάνατζερ για να ξαναπαίξουν στον Ολυμπιακό οι Νικολάου - Ανδρούτσος

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Νικολάου, Ανδρούτσος EUROKINISSI SPORTS

Διαβάστε στο 24ο Ευαγγέλιο πώς οι δυο "κομμένοι" από τον Ολυμπιακό λόγω επιρροών Ραμαντάνι, Νικολάου και Ανδρούτσος, συμφώνησαν με τις ευλογίες του Ολυμπιακού να πάνε σε αγαπημένη των "ερυθρόλευκων" μανατζερική στέγη κι έτσι θα επιστρέψουν σύντομα στην κανονικότητα της ομάδας τους. Bonus: Το ραντεβού του Πιέρ Ισά και με Μανθάτη, αλλά και η τρίτη... μεταγραφή του, ο 17χρονος Γιώργος Λιάβας του Παναιτωλικού.

Μαρινάκης - Ραμαντάνι σίγουρα...2-0! Αν πιστέψουμε την πάντα ενημερωμένη πιάτσα agents, ο ηγέτης του Ολυμπιακού κατάφερε τελικά να... ξεδοντιάσει τον αμφιλεγόμενο Αλβανό ατζέντη, όσον αφορά στους παίκτες - πελάτες που είχε στον Ολυμπιακό. Κι από εκεί που ο Φάλι πέρσι το καλοκαίρι έκανε... πάρτι στους "ερυθρόλευκους", αρχικά φέρνοντας τον κόουτς Χάσι και εν συνεχεία με το μεταγραφικό μπαράζ στο οποίο άμεσα ή έμμεσα συμμετείχε (κάτι ασφαλώς που αποδείχθηκε καταστροφικό για την ομάδα), τώρα πλέον φαίνεται πως έχασε και τον τελευταίο που είχε απομείνει, δηλαδή τον Νικολάου, ενώ μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τον δανεικό στον Πανιώνιο, Γιώργο Μανθάτη.

Πάμε στην είδηση: ο Νικολάου (πελάτης του Ραμαντάνι) και ο Ανδρούτσος (τυπικά έχει συμβόλαιο με τον Αντώνη Αποστολόπουλο, αλλά σύμφωνα με τον μανατζερικό μύθο όλο το καλοκαίρι "φλέρταρε" με το γραφείο Ραμαντάνι, επηρεασμένος προφανώς κι από τους Νικολάου, Ρέτσο) συμφώνησαν με τον Πιέρ Ισά! Οι δυο νεαροί διεθνείς "ερυθρόλευκοι" σύμφωνα με πληροφορίες του "24ου Ευαγγελίου" έδωσαν τα χέρια με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν ατζέντη για να συνεργαστούν και να πάρουν μεταγραφή στο γραφείο του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το deal αυτό γίνεται με τις... ευλογίες του Ολυμπιακού, αφού δεν θέλουν ούτε να ακούν το όνομα "Ραμαντάνι". Αντιθέτως, ο Ισά είναι από τους πλέον αγαπητούς ατζέντηδες και στα γραφεια της Πλατείας Αλεξάνδρας και στου Ρέντη. Διατηρεί άριστες σχέσεις με Μαρινάκη, Βρέντζο, Καρεμπέ, Μοντεστό και είναι φυσιολογικό οι "ερυθρόλευκοι" να θέλουν να τον... επιβραβεύσουν "στέλνοντάς" του Νικολάου, Ανδρούτσο (πιθανότατα και Μανθάτη) και για τα... λαχεία τύπου Καμαρά, Σισέ που εκείνος πήγε στον Ολυμπιακό (είναι πελάτες του).

Είναι αλήθεια πως ο επίσημος Ολυμπιακός, σαφέστατα με εντολή Μαρινάκη, από την προηγούμενη εβδομάδα ακολούθησε μια "σκληροπυρηνική" στάση στην υπόθεση των Νικολάου, Ανδρούτσου. Συγκεκριμένα, τους είχε θέσει εκτός ομάδας και προπονούνταν με τον Βασίλη Βούζα! Προφανώς κι έλαβαν το "μήνυμα", πως οφείλουν να είναι πειθαρχημένοι και εναρμονισμένοι στην γραμμή του κλαμπ, οπότε από την στιγμή που όντως υπογράψουν με τον agent Ισά, πρέπει να περιμένουμε πως αργά ή γρήγορα θα τους ξαναδούμε στην πρώτη ομάδα, υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς.

Η ενημέρωση της στήλης θέλει τον Ισά εκτός από τους Νικολάου, Ανδρούτσο να έδωσε τα χέρια και με τον Γιώργο Λιάβα. Τον 17χρονο μεσοαμυντικό του Παναιτωλικού, για τον οποίο ακούγονται πολύ καλά λόγια και στην διεθνή πιάτσα των σκάουτ, ενώ ο Δέλλας τον έχει εμπιστευθεί στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, παρότι μόλις τον προηγούμενο μήνα έγινε επαγγελματίας.

Και κάτι τελευταίο: ο Πιέρ Ισά συναντήθηκε και με τον Μανθάτη, ο οποίος επίσης ανήκει στο γραφείο του Φάλι Ραμαντάνι (μέσω των Ελλήνων συνεργατών του, Αποστόλου-Ρέτσου-Λιβαθηνού κι αυτός). Για τον ίδιο λόγο, δηλαδή για να τον πείσει να συνεργαστεί μαζί του. Και με την ίδια "ερυθρόλευκη" συστατική επιστολή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ