ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Το SPORT24 στο Τόκιο - οι δηλώσεις της Μαρίας Πρεβολαράκη: "Ήταν η μεγάλη ευκαιρία μου"

Η Μαρία Πρεβολαράκη στην κάμερα του Sportsfeed.gr
Η Μαρία Πρεβολαράκη στην κάμερα του Sportsfeed.gr SPORTSFEED.GR

Η Μαρία Πρεβολαράκη μίλησε στο Sportsfeed.gr, που συνεργάζεται με το SPORT24 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, εξηγώντας τι δεν πήγε καλά στον αγώνα που έδωσε την Πέμπτη, με συνέπεια ν' αποκλειστεί πρόωρα.

Η πορεία της Μαρίας Πρεβολαράκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε άδοξα. Η -απρόσμενη- ήττα στον πρώτο γύρο της γυναικείας πάλης την έθεσε εκτός διεκδίκησης ενός αξιόλογου πλασαρίσματος στην κατηγορία των -56 κιλών και η ίδια δεν ήταν δυνατό να κρύψει την απογοήτευσή της για ό,τι είχε προηγηθεί στην τρίτη συμμετοχή της στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη.

Συνέντευξη στην Πηνελόπη Γκιώνη

"Χάλια", ήταν η πρώτη απάντηση της 29χρονης πρωταθλήτριας, η οποίας υποστήριξε ότι συνολικά "δεν πήγε όπως το περιμέναμε".

Αναλύοντας τον αγώνα της, σημείωσε ότι "έχασα εγώ πρώτη πόντους, οπότε ανοίχτηκα παραπάνω απ' ό,τι έπρεπε και από την αρχή έχασα τον έλεγχο του ματς. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη και πάνω στις επιθέσεις μου έβρισκε η αντίπαλος ευκαιρίες και έπαιρνε πόντους".

Μοιραία ήρθε ο πρόωρος αποκλεισμός, παρόλο που "είχα κάνει κάποιους αγώνες πιο πριν, είχα δώσει πολύ καλά στοιχεία, περίμενα ότι και εδώ να κάνω κάτι πολύ καλό, η κλήρωσή μου ήταν πολύ καλή, δυστυχώς όμως εκεί που περιμένεις μεγάλα πράγματα αυτό είναι ο αθλητισμός έρχονται οι αποτυχίες".

Τόνισε πάντως ότι "θα συνεχίσω μια τελευταία προσπάθεια μέχρι το Παρίσι, ελπίζω κάτι καλό εκεί πέρα" αν και όπως κατέληξε να λέει "αυτή η Ολυμπιάδα ήταν η μεγάλη ευκαιρία για μένα και την πέταξα στα σκουπίδια".

*Σε συνεργασία του SPORT24 με το Sportsfeed.gr

* Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΡΙΑ ΠΡΕΒΟΛΑΡΑΚΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ