ΠΑΛΗ

Πάλη: Ασημένια η Πρεβολαράκη στο ευρωπαϊκό

Πάλη: Ασημένια η Πρεβολαράκη στο ευρωπαϊκό

Η Μαρία Πρεβολαράκη ηττήθηκε στον τελικό της κατηγορίας των 53κ. της ελευθέρας από την Έμα Γιόνα Ντενίς Μάλμγκρεν (Σουηδία) με 3-2 και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης.

Με το ασημένιο μετάλλιο ολοκλήρωσε την παρουσία της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης η Μαρία Πρεβολαράκη.

Η 30χρονη πρωταθλήτρια αντιμετώπισε στον πρώτο της αγώνα την Τατιάνα Ντεμπιέν από τη Γαλλία, φτάνοντας στη νίκη με 3-1 μετά από ένα στρατηγικό αγώνα με πολύ τακτική. Στη συνέχεια τέθηκε απέναντι στη Μολδαβή Ιουλία Λέορντα, η οποία μάλιστα μπήκε στο τουρνουά με τον τίτλο του φαβορί για το χρυσό. Εκεί η «Κυρία» έδωσε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο αγώνα και μετά το 3-3 με μία πτώση έδωσε τέλος στο ματς και πέρασε στα ημιτελικά.

Στο ματς που την έστειλε στον τελικό η Μαρία Πρεβολαράκη κυριάρχησε απόλυτα. Απέναντι στην Ζεϊνέπ Γετγκίλ από την Τουρκία δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης. Έφερε τοι παιχνίδι στα μέτρα της από την αρχή και κατάφερε με πτώση να πάρει πανηγυρική πρόκριση.

Στο ματς για το χρυσό μετάλλιο αντιμετώπισε το βράδυ της Παρασκευής (1/4) την 21χρονη Έμα Γιόνα Ντενίς Μάλμγκρεν από την Σουηδία η οποία πήρε τη νίκη και το χρυσό μετάλλιο με 3-2.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ