ΠΑΛΗ

Παγκόσμιο Βετεράνων πάλης: Η κλήρωση της ελληνορωμαϊκής και οι Ελληνικές συμμετοχές

Παγκόσμιο Βετεράνων πάλης: Η κλήρωση της ελληνορωμαϊκής και οι Ελληνικές συμμετοχές

Η δράση συνεχίζεται στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης Βετεράνων που φιλοξενείται στο Λουτράκι με την ελληνορωμαϊκή να μπαίνει στο προσκήνιο.

Η δράση συνεχίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων που φιλοξενείται στο κλειστό γυμναστήριο «Γ. Γαλανόπουλος» στο Λουτράκι (19-24/10).

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται στην Ελληνορωμαϊκή οι αγώνες της οποίας ξεκινούν αύριο Παρασκευή (21/10) με την συμμετοχή 13 Ελλήνων παλαιστών που σήμερα έμαθαν τους αντιπάλους τους μετά την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε.

Στην Α’ κατηγορία και τα 100 κιλά ο Κώστας Βουρνάδος θα αντιμετωπίσει στον α’ προκριματικό γύρο τον Ούγγρο Ζολτ Ντάζκα.

Στον β’ γύρο των «16» θα ξεκινήσει την προσπάθειά του ο Ηλίας Μπούκης κόντρα στον Μάρκο Μπόικοβιτς από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στα 130 κιλά ο Βαγγέλης Ζαμπράκας κληρώθηκε με τον Τούρκο Χουσεΐν Αϊντογκάν.

Στην Β’ κατηγορία και τα 70 κιλά ο Αμίρ Γκολιπούρ θα τεθεί αντιμέτωπος στα προημιτελικά με τον Σαμάτ Οσπάν από το Καζακστάν.

Στα 88 κιλά ο Νίκος Χριστόπουλος θα παλέψει με τον Πολωνό Βόιτσεκ Βόλοβιτς στον α’ προκριματικό γύρο.

Στα 100 κιλά στον α’ προκριματικό ο Κωνσταντίνος Γεωργακάκης θα αγωνιστεί με τον Μοχάμαντ Σαμπαμπούρ από τον Ιράν.

Στα 130 κιλά ο Σπύρος Κουρσάρης κληρώθηκε στον β’ όμιλο μαζί με τους Κρίστοφερ Πιρς (ΗΠΑ) και Ρουχολάχ Γκαλαβάντ (Ιράν).

Στην Γ’ κατηγορία και τα 70 κιλά ο Βασίλης Μπούκης στον προκριματικό γύρο θα παλέψει με τον Ναριμάν Καϊρμάνοφ από το Καζακστάν.

Στα 88 κιλά ο Βασίλης Σπανουδάκης ξεκινάει από τον προκριματικό κόντρα στον Τούρκο Αλί Βαρόλ, ενώ ο Βασίλης Μπατάλας στα προημιτελικά θα τεθεί αντιμέτωπος με τρονη Βούλγαρο Γκεόργκι Τάσεφ.

Στα 100 κιλά ο Αλέξανδρος Μανάφας κληρώθηκε στον β’ όμιλο μαζί με τον Ρώσο Βασίλι Ιούβκιν και τον Νορβηγό Τομ Λιόσαακ.

Στην Ε’ κατηγορία και τα 62 κιλά ο Νίκος Τσιακάρας θα αγωνιστεί στον προκριματικό νε αντίπαλο τον Κασενχάν Σεργκαζίγεφ από το Καζακστάν.

Στα 70 κιλά στον προκριματικό ο Γιάννης Βαλασάκης θα παλέψει με τον Ντρέιβιντ Λι Μάνβιλ από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στο αγωνιστικό μέρος της 3ης ημέρας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης Βετεράνων, ο Ευθύμιος Τσερέπας στα προημιτελικά των 70 κιλών ηττήθηκε με πτώση από τον Τζόρντιν Χάμφρεϊ από τις ΗΠΑ, ενώ στα ρεπεσάζ αποκλείστηκε από τον Ρώσο Ελμάν Γκουσέινοφ με τεχνική υπεροχή (11-1).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ