ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες - Πάλη: Ο διπλός θρίαμβος των αδελφών Καβάι, αμφότερες κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο

Η Ρισάκο Καβάι πανηγυρίζει
Η Ρισάκο Καβάι πανηγυρίζει Ⓒ 2021 AARON FAVILA/ ASSOCIATED PRESS

Οι αδελφές Ρισάκο και Γιουκάκο Καβάι έζησαν απίστευτες στιγμές, αφού αμφότερες κατέκτησαν χρυσό μετάλλιο, στα 57 και τα 62 κιλά αντίστοιχα.

Όταν η Γιαπωνέζα αθλήτρια της πάλης, Ρισάκο Καβάι, κατέκτησε το δεύτερο σερί χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιό της την Πέμπτη (05/08) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο πρώτος άνθρωπος που έσπευσε να πανηγυρίσει, ήταν η αδελφή της Γιουκάκο, η οποία είχε κατακτήσει το δικό της χρυσό μετάλλιο μία ημέρα πριν.

Η 26χρονη Ρισάκο και η 23χρονη Γιουκάκο, θριάμβευσαν στις κατηγορίες τους στην γυναικεία πάλη (57κ. και 62κ. αντίστοιχα), τραγουδώντας τον εθνικό ύμνο της Ιαπωνίας στο βάθρο των νικητών, για δύο σερί ημέρες. «Είδα το πρόσωπό της στο κοινό που πανηγύριζε και είπα "τα κατάφερα"» τόνισε πανευτυχής η Ρισάκο στους δημοσιογράφους, έχοντας νικήσει λίγο νωρίτερα την Ιρίνα Κουράτσινα από τη Λευκορωσία και πρόσθεσε:

«Αυτό το μετάλλιο ήταν ακόμη πιο δύσκολο για να το κατακτήσω, επειδή υπήρχε ακόμη μεγαλύτερη πίεση πάνω μου. Ήθελα να επαναλάβω την προηγούμενη επιτυχία μου, αλλά και να συνεχίσω την επιτυχία της αδελφής μου μία ημέρα νωρίτερα, κάτι που σήμαινε πως είχα διπλή πίεση. Σε σχέση με το Ρίο, αυτήν την φορά μετά από κάθε αγώνα ένιωθα ολοένα και πιο βαριά τα πόδια μου. Αλλά πίστευα πως η πίεση θα μου έκανε καλό».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το SPORT24 είναι στο επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Συνεχής αθλητική ενημέρωση και ειδησεογραφία για το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, τον πίνακα των μεταλλίων όλων των χωρών που συμμετέχουν και τις επιτυχίες των Ελλήνων Αθλητών στους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μη χάσετε καμία στιγμή από τη δράση των Ολυμπιακών Αγώνων ακολουθώντας το SPORT24 στο Google News!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΚΙΟ 2020
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ