ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίτη φορά 3 γκολ σε ένα ημίχρονο!

ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑKΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPERLEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ICON

Χορταστικός από θέαμα και γκολ ήταν ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με αντίπαλο τον Πλατανιά, συντρίβοντάς τον με σκορ 5-1.

Οι ερυθρόλευκοι είναι η μοναδική ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα που έχει βάλει τρία γκολ σε ένα ημίχρονο τρεις φορές!

Το έκανε για πρώτη φορά στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΕΛ στο Καραϊσκάκη, αλλά σημείωσε τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (4-1).

Το επανέλαβε με τον Πανιώνιο στο θρίλερ της Νέας Σμύρνης, όπου επικράτησε με σκορ 3-4 και για τρίτη φορά το έκανε απέναντι στον Πλατανιά (5-1) την Κυριακή

Το εκπληκτικό είναι ότι έχει δεχθεί κιόλας τρία γκολ σε ένα ημίχρονο! Από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής, ματς στο οποίο δεν κατάφερε να διαφυλάξει το 0-2 με το οποίο προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ (ήττα 3-2).

Οι "τέσσερις" αυτές "τριάρες" σε ένα ημίχρονο, δικαιολογούν κατά ένα μεγάλο ποσοστό το γεγονός ότι στα παιχνίδια του έχουν επιτευχθεί 31 γκολ!

Βάσει αριθμών, έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 19 τέρματα υπέρ και την 3η χειρότερη άμυνα, με 12 γκολ παθητικό (μόνο σε δύο ματς έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία του: με Λαμία και ΠΑΟΚ, τους οποίους νίκησε 1-0).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ