ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μανιάτης

Τρεις εβδομάδες εκτός ο Μανιάτης
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μανιάτης υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη και θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου είκοσι μέρες.

Ο Γιάννης Μανιάτης αποχώρησε στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", λόγω τραυματισμού.

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχος καθώς... γύρισε το πόδι του, σε μία φάση που προσπάθησε να κόψει μια πάσα του Μπουχαλάκη, με αποτέλεσμα να χάσει τον βηματισμό του και να υποστεί διάστρεμμα αριστερής ποδοκνημικής.

Ο 27χρονος χαφ έπεσε στο χορτάρι και δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει στο ματς, αισθανόμενος έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή. Είναι χαρακτηριστικό πως αποχώρησε από το γήπεδο με πάγο στο πόδι και υποβασταζόμενος από τους ανθρώπους του ιατρικού επιτελείου των Πειραιωτών.

Ο Έλληνας διεθνής μεσοαμυντικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τρεις εβδομάδες τουλάχιστον.

Υπενθυμίζεται πως δεν τίθεται θέμα να παίξει κόντρα στην Άντερλεχτ για το Champions League, όχι λόγω τραυματισμού, αλλά επειδή θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής έχοντας συμπληρώσει κάρτες από το ματς με την Παρί Σεν-Ζερμέν.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ