ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόρες: "Πάμε Ολυμπιακέ"

Τόρες: "Πάμε Ολυμπιακέ"

Ενθουσιασμένος είναι ο Μιγκέλ Τόρες με το ντεμπούτο του ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού και δηλώνει έτοιμος να κάνει ότι ζητήσει ο προπονητής του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του.

Όλα τέλεια πήγαν για τον Τόρες μετά την πρώτη του εμφάνιση στον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Ισπανός αμυντικός είναι ικανοποιημένος τόσο από την προσωπική του επίδοση όσο και από την ομάδα του και επισημαίνει ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και να εξελιχθεί "βήμα-βήμα". Διαβάστε όσα δήλωσε με ανάρτηση του στο facebook:

"Βήμα-βήμα... Είμαι ενθουσιασμένος! Χάρηκα που ξεκίνησα τον εντός έδρας αγώνα μας και τελείωσα το πάρτι. Έπειτα από μεγάλη αποχή που είχα, περίμενα πως τα πράγματα για μένα θα ήταν πιο δύσκολα και πολύπλοκα, όμως όλα πήγαν τέλεια και ήμουν καλύτερος απ' ό,τι περίμενα.

Το πιο βασικό είναι πως η ομάδα υπήρξε εκπληκτική. Ακόμα πιο φανταστικοί ήταν οι οπαδοί μας που πάντα μας στηρίζουν από το πρώτο λεπτό.

Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο και με τον ίδιο ρυθμό στα επόμενα παιχνίδια και ειδικά στην τελευταία "μονομαχία" στο Champions League με την Άντερλεχτ. Όπως ανέφερα και πριν, βήμα-βήμα. Πάμε Ολυμπιακέ!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ