ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι αλλαγές στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Οι αλλαγές στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Εντυπωσιακές οι αλλαγές στα αποδυτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης" με το σύνθημα "we rule this land", να κυριαρχεί όπως επίσης και οι εμβληματικές μορφές των Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Σαβιόλα και άλλων "ερυθρόλευκων". (VIDEOS)

Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές και... Ολυμπιακές είναι οι αλλαγές που έχουν γίνει στο "Γ. Καραϊσκάκης" το τελευταίο διάστημα με το γήπεδο των "ερυθρόλευκων" να γίνεται ακόμα πιο σύγχρονο και λειτουργικό για παίκτες, προπονητές αλλά και τους δημοσιογράφους καθώς υπάρχει και η σχετική ανακαίνιση στην αίθουσα Τύπου.

Παράλληλα οι αλλαγές πέρα από λειτουργικές είναι και... Ολυμπιακές με κυρίαρχο το ερυθρόλευκο χρώμα αλλά και κολλάζ με ποδοσφαιρικές προσωπικότητες που έχουν φορέσει την φανέλα με τον δαφνοστεφανομένο έφηβο όπως οι Ριβάλντο, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς, Ζιοβάνι, Σαβιόλα, Τουρέ ενώ υπάρχει και το μότο "we rule this land" δίνοντας με το καλημέρα σε όλους τους αντιπάλους να καταλάβουν ότι στο "Γ. Καραϊσκάκης" υπάρχει ο νόμος του Ολυμπιακού.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην χώρα μας. Προσφέρει πολλές ανέσεις τόσο στις ομάδες και τους δημοσιογράφους όσο και στους θεατές που έρχονται να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις της ομάδας μας.

Ωστόσο την τελευταία περίοδο έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την διοίκηση του Ολυμπιακού έτσι ώστε να γίνει ακόμα πιο μοντέρνο.

Πολλοί από τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου έχουν ανακαινιστεί πλήρως με μοναδικό σκοπό να παρέχουν περισσότερες υπηρεσίες στις ομάδες αλλά και στους δημοσιογράφους.

Τα αποδυτήρια τόσο της ομάδας μας όσο και των φιλοξενουμένων, τα γυμναστήρια, χώροι φιλοξενίας, ο χώρος εργασίας των δημοσιογράφων, η αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου, ο προθάλαμος του αγωνιστικού χώρουείναι μερικοί από τους χώρουςπου έχουν αναδιαμορφωθεί έτσι ώστε και να γίνουν πιο χρηστικοί αλλά και να αποκτήσουν μια πιο μοντέρνα πινελιά, ακριβώς όπως αρμόζει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός μας!

Το επόμενο διάστημα σειρά θα πάρει το ιστορικό μουσείο του Ολυμπιακού μας. Στόχος και όραμα της σημερινής διοίκησης είναι το μουσείο του Ολυμπιακού να μεγαλώσει και να αντικατοπτρίζει την αίγλη, την ιστορία και το μέγεθος του συλλόγου μας"!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ