ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εμενίκε: "Όλοι περίμεναν να φάμε 5-6 γκολ αλλά εμείς σταθήκαμε καλά"

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για μια εμφάνιση που την περίμεναν λίγοι μίλησε ο Εμενίκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Γιουβέντους.

Ο Εμανουέλ Εμενίκε ήταν πολύ ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Γιουβέντους και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έδειξαν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στο Τορίνο την ώρα που όλοι περίμεναν οι "ερυθρόλευκοι" να χάσουν με πέντε και έξι γκολ.

Χαρακτηριστικά είπε μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ:

" Ήρθαμε έτοιμοι για το παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την απόδοσή μας. Ήρθαμε αποφασισμένοι και το πετύχαμε. Μπορεί να μην καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό που τον θέλαμε, αλλά είμαι ενθουσιασμένος για την απόδοσή μας και σίγουρα δεν περίμενε και κάτι τέτοιο η Γιουβέντους".

Για την ευκαιρία που είχε στο ματς:
" Θα μπορούσα να είχα κάνω κάτι καλύτερο στην ευκαιρία μου. Κάλυψα μεγάλη απόσταση, αν ήμουν πιο κοντά θα μπορούσα να είχα τελειώσει τη φάση, αλλά έψαξα τον Πάρντο".

Για ματς με την Μπαρτσελόνα:
" Έχουμε καιρό μπροστά μας. Είναι λίγες οι μέρες που ανέλαβε ο νέος προπονητής. Μίλησε με όλους μας και δεν είναι εύκολο να αλλάξουν πολλά. Η Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Όλοι περίμεναν σήμερα να χάσουμε 5-0 ή 6-0 κι όμως σταθήκαμε πολύ καλά. Πιστεύω μπορούμε να κάνουμε το ίδιο κι απέναντι στη Γιουβέντους και ίσως να πάρουμε αποτέλεσμα".

"Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου"

Λίγη ώρα αργότερα μίλησε και στην κάμερα της "Cosmote TV" δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και ιδίως όσους έπαιξαν στην άμυνα:

"Είμαστε στεναχωρημένοι επειδή θέλαμε να πάρουμε έναν πόντο. Αυτός ήταν ο στόχος μας. Δυστυχώς χάσαμε και πρέπει να τα δώσουμε όλα στη συνέχεια για να κερδίσουμε κάτι στην επόμενη φάση των ομίλων".

Που αποδίδεις την μεταμόρφωση της ομάδας;
"Νομίζω ότι σήμερα όλοι ήμασταν έτοιμοι για το παιχνίδι. Ήμασταν απογοητευμένοι από την ήττα μας στο ντέρμπι αλλά σήμερα μπήκαμε μέσα και είπαμε να ξεχάσουμε το ντέρμπι και να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε έναν πόντο. Είμαι ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιξαν οι συμπαίκτες μου και ιδίως στην άμυνα".

Μπορεί να κάνει κάτι καλό ο Ολυμπιακός στο Champions League;
"Ναι αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε. Το σημερινό παιχνίδι ήταν καλύτερο από το πρώτο που κάναμε κόντρα στην Σπόρτινγκ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ