ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με τη βούλα, τα χρόνια της υπομονής τέλειωσαν

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε με τη βούλα, τα χρόνια της υπομονής τέλειωσαν
EUROKINISSI

Ο Κώστας Γουλής γράφει για το 1-0 του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Λουξ που επικύρωσε την επιστροφή του στην κανονικότητα και τα χρόνια της υπομονής που τέλειωσαν.

Ένα ονειρεμένο βράδυ, μια ονειρεμένη χρονιά, σενάριο ταινίας μικρού μήκους. Πώς να καταφέρεις να μετατρέψεις την "καμένη" και άγονη γη σε κάτι που όχι μόνο ξανάνθισε, αλλά άγγιξε μία πρώτη κορυφή.

Τα χρόνια της υπομονής για τον Παναθηναϊκό τελείωσαν. Πόνεσε, έκλαψε, υπέφερε, χλευάστηκε, πέρασε τις χειρότερες στιγμές της Ιστορίας του, αλλά ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!

Ο Παναθηναϊκός είναι ξανά ΕΔΩ. Πέρασε τα πάνδεινα της γης, με τα δικά του λάθη, τα πλήρωσε πανάκριβα, αλλά βρήκε επιτέλους τον άνθρωπό του. Αυτόν που τον οδήγησε στην πρώτη Γη Της Επαγγελίας, αυτόν που του έδωσε ξανά όραμα. Κυρίες και κύριοι, υποκλιθείτε όλοι στον σπουδαίο προπονητή, άνθρωπο, ψυχολόγο, "γιατρό" του Παναθηναϊκού: Τον καταπληκτικό Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Τα πρώτα δείγματα το είχαν μαρτυρήσει

Όσοι βρεθήκαμε το περασμένο καλοκαίρι στην Ολλανδία και στο χτίσιμο της νέας προσπάθειας του Παναθηναϊκού, το βλέπαμε, το νιώθαμε, το είχαμε μπροστά μας. Υπήρχε ο δισταγμός, διότι τα... χαστούκια ήταν πάρα πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά η δουλειά του και κυρίως το πώς προσέγγιζε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς το τεράστιο μέγεθος που λέγεται Παναθηναϊκός ήταν εκεί και φαινόταν απ' την πρώτη μέρα, απ' την πρώτη προπόνηση.

Τα χρόνια της υπομονής τελείωσαν... Απόψε κι αύριο το πρωί είναι μέρα χαράς για όλους του Παναθηναϊκούς. Από το Διδυμότειχο μέχρι τη Γαύδο κι από τη Λευκάδα ως τη Χίο. Ο Παναθηναϊκός ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ.

Η βάση απαιτεί συνέχεια

Κι από τη Δευτέρα (23/5), όλα όσα έγιναν φέτος θα πρέπει να γίνουν η βάση για να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες. Να στηριχθεί σωστά αυτή η προσπάθεια, να ξαναέρθει ο Παναθηναϊκός στα κανονικά κυβικά του τα επόμενα χρόνια. Να γίνουν βραδιές όπως αυτή του τελικού απέναντι στον ΠΑΟΚ η κανονικότητά του και να στέκεται πλέον σαν κανονικό μέγεθος στον ανταγωνισμό.

Δείτε την Game Night για τον τελικό του Κυπέλλου

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ 2022 ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ