OPINIONS

Αποφασισμένος να πετύχει

Αποφασισμένος να πετύχει
EUROKINISSI

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Αργύρη Πεδουλάκη, ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα. Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος

Αν το οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ρικ Πιτίνο το προηγούμενο καλοκαίρι δεν υπήρχε τότε η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά. Όμως με τα "αν" ούτε ιστορία γράφεται, ούτε συζητήσεις γίνονται. Οπότε, πάμε να δούμε τι έγινε. Και τι θα γίνει.

Μετά την αρνητική εξέλιξη στην υπόθεση του Αμερικανού προπονητή η διοίκηση του "τριφυλλιού" θεώρησε πως η ιδανικότερη λύση για την ομάδα θα ήταν να βρεθεί στον πάγκο της ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ένας από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τον Παναθηναϊκό και έχει αποδείξει πως αναλαμβάνει δίχως… φόβο κάθε δύσκολη αποστολή.

Τα πράγματα όμως δεν κύλησαν όπως τα περίμεναν στο "τριφύλλι". Με τον "Άρτζι" στον πάγκο ο Παναθηναϊκός δε μπόρεσε να αποδώσει το μπάσκετ που πραγματικά μπορεί βάσει ρόστερ και έτσι ελήφθη η κοινή απόφαση να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Μια απόφαση που πάρθηκε τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και από την πλευρά του Αργύρη Πεδουλάκη αφού αμφότεροι συμφώνησαν πως αυτό θα ήταν το καλύτερο για την ομάδα.

Πλέον ο Παναθηναϊκός κοιτάζει το… αύριο. Άλλωστε δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Αυτή την στιγμή μπορεί να μην υπάρχει τίποτα χειροπιαστό για τον άνθρωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον Πεδουλάκη - πέραν του Γιώργου Βόβορα που θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στον σημερινό αγώνα (16/11) με τον Ιωνικό στο ΟΑΚΑ - αλλά το δεδομένο είναι ότι στην διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αποφασισμένοι να πετύχουν.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αντιληφθεί το λάθος της καλοκαιρινής του απόφασης, βάσει αποτελέσματος, δεν διστάζει να αναλάβει την ευθύνη και παράλληλα μοιάζει αποφασισμένος να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για να δει την ομάδα να μπαίνει και πάλι σε τροχιά επιτυχιών. Κάτι που φάνηκε και από την ανακοίνωση της ΚΑΕ με την οποία έγινε γνωστό το "διαζύγιο" με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Το θέμα είναι ότι στον Παναθηναϊκό δεν πρόκειται να.. βιαστούν και να προχωρήσουν σε λάθος απόφαση. Σε απόφαση που μπορεί να αποδειχθεί λανθασμένη… Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να στηρίξει και πάλι την επένδυσή του, να στηρίξει την ομάδα που αγαπάει και να δει τον Παναθηναϊκό να παίζει και πάλι σαν… Παναθηναϊκός. Ακόμα και αν αυτό χρειαστεί κι άλλες αλλαγές.

ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ

Και μέσα σε όλα ο Παναθηναϊκός έχει ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα. Εκτός της σημερινής αναμέτρησης για την ΕΚΟ Basket League, οι πράσινοι έχουν να αντιμετωπίσουν την ερχόμενη εβδομάδα μια πολύ δύσκολη κατάσταση. "διαβολοβδομάδα" με δύο συνεχόμενες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Ταξίδι την Δευτέρα στο Κάουνας, παιχνίδι την Τρίτη με Ζαλγκίρις, επιστροφή την Τετάρτη στην Αθήνα αναχώρηση την Πέμπτη για Μόναχο και παιχνίδι την Παρασκευή με την Μπάγερν.

Δύσκολα ταξίδια, δύσκολα παιχνίδια, επιπλέον κόπωση και άμεση ανάγκη για… αποτελέσματα. Και μέσα σε όλα αυτά η ομάδα να πρέπει να μείνει εκτός των όλων όσων ακούγονται και γράφονται. Πάντα προσηλωμένη στον στόχο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ