ΣΤΗΛΕΣ

Οι πρώτοι 20 νικητές του διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι πρώτοι 20 νικητές του διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι είκοσι (20) πρώτοι τυχεροί του διαγωνισμού της 24MEDIA σε συνεργασία με τη LIDL HELLAS είναι γεγονός! Τα ονόματα των νικητών, που εξασφάλισαν πολλά λίτρα μπύρας με το "καλημέρα".

Ο πρώτος και δεύτερος διαγωνισμός της 24MEDIA με τη LIDL HELLAS " όλα για το καλάθι " ολοκληρώθηκε, με τους 20 πρώτους τυχερούς να κερδίζουν πολλά λίτρα μπύρας. Η πρώτη ερώτηση αφορούσε στο " ποια μπασκετική δύναμη θα αποκλειστεί νωρίς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα", με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη.

Όσο για τους 20 νικητές που θα απολαύσουν πολλά λίτρα μπύρας πριν ακόμη ξεκινήσει η διοργάνωση; Πρόκειται για τους Παναγιώτη Στεφανίδη, Ευαγγελία Πανοθίωκα, Μάνο Παπαντωνάκη, Ζαφείρη Καραβιά, Πωλίνα Γεωργούλα, Νίκο Σκουλά, Κωνσταντίνο Τριανταφύλλου, Εύη Σολωμού, Αργυρώ Γώγου, Άρη Μήλιο, Απόστολο Ζαχαράκη, Κωνσταντίνο Χριστόπουλο, Στέφανο Μπαχαράκη, Ιάσωνα Ρετέλα, Κώστα Μανδαρά, Μαρτίνο Παπαναγή, Νίκο Ντέντε, Αλέξη Πόθο, Αντώνη Σταθόπουλο και Σπύρο Δέλα.

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τη δυνατότητα απεριορίστων συμμετοχών για κάθε... ενδιαφερόμενο. Εν αναμονή του δεύτερου διαγωνισμού λοιπόν, να είστε έτοιμοι! Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε την ώρα των αγώνων να έχει δίπλα του μία μπύρα; Γιατί η αθλητική δράση είναι συνυφασμένη με καλό φαγητό και μπύρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ