ΣΤΗΛΕΣ

Οι επόμενοι 10 νικητές του διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι επόμενοι 10 νικητές του διαγωνισμού "όλα για το καλάθι"

Οι επόμενοι 10 τυχεροί του διαγωνισμού της 24MEDIA σε συνεργασία με τη LIDL HELLAS είναι γεγονός! Τα ονόματα των νικητών, που εξασφάλισαν πολλά λίτρα μπύρας.

Ο τρίτος διαγωνισμός της 24MEDIA με τη LIDL HELLAS " όλα για το καλάθι " ολοκληρώθηκε, με τους 10 τυχερούς να κερδίζουν πολλά λίτρα μπύρας. Η ερώτηση αφορούσε στο αν "Θα κερδίσει το πρωτάθλημα κάποια ομάδα που το έχει ξαναπάρει;", με τη συμμετοχή να είναι μεγάλη.

Όσο για τους 10 νικητές που θα απολαύσουν πολλά λίτρα μπύρας πριν ακόμη ξεκινήσει η διοργάνωση; Πρόκειται για τους Τάσο Νικολόπουλο, Σοφία Ζομπόνη, Θεόδωρο Ντάγκα, Δημήτρη Σιαλμά, Κοσμά Δαμιανίδη, Ανδρόνικο Ιακουμίδη, Θανάση Χριστόπουλο, Αθανάσιο Λύκο, Σοφία Καραγιάννη και Λεωνίδα Βλάχο.

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τη δυνατότητα απεριορίστων συμμετοχών για κάθε... ενδιαφερόμενο. Εν αναμονή του δεύτερου διαγωνισμού λοιπόν, να είστε έτοιμοι! Ποιος δεν θα ήθελε άλλωστε την ώρα των αγώνων να έχει δίπλα του μία μπύρα; Γιατί η αθλητική δράση είναι συνυφασμένη με καλό φαγητό και μπύρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ