ΣΤΗΛΕΣ

Συλλογή ευχάριστων μπασκετικών αναμνήσεων

Συλλογή ευχάριστων μπασκετικών αναμνήσεων

Η Κωνσταντινούπολη είναι συνυφασμένη με μερικές από τις μεγαλύτερες βραδιές του ελληνικού μπάσκετ. Μακάρι να ζήσουμε μία ακόμη απέναντι στη Λιθουανία.

Σας εξηγήσαμε την Παρασκευή (8/9) πως σαν την Κωνσταντινούπολη δεν έχει . Θα το ξαναπούμε πως πρόκειται για μια πόλη που συνδέεται άμεσα με τις μεγαλύτερες (πρόσφατες) μπασκετικές επιτυχίες. Μία τέτοια προσδοκούμε να ζήσουμε σε μερικές ώρες, απόψε (9/9, 21:30) απέναντι στη Λιθουανία.

Δεν είναι μόνο η προσωπική ανάγκη να μείνουμε ένα τριήμερο ακόμη στην Πόλη, αλλά κι η ανάγκη να προχωρήσει ακόμη περισσότερο η Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Να δούμε την Ελλάδα να παίζει τουλάχιστον ένα ακόμη παιχνίδι και να πηγαίνει κόντρα στο... ρεύμα και την απαισιοδοξία που την κατέλυσε στο Ελσίνκι. Θα έλεγε κανείς πως εντός της Hartwall Arena υπήρχαν περισσότερα σύννεφα απ ότι εκτός αυτού.

Η αρνητική ενέργεια και η αμφισβήτηση συνόδευσε τα βήματα της Ελλάδας στον Α' Όμιλο, στην Κωνσταντινούπολη όμως όλα είναι διαφορετικά. Σαν να τους συνεπήρε όλους το κλίμα και οι μυρωδιές της Κωνσταντινούπολης. Αυτές που θέλουμε να μας συνοδεύουν για μερικές ημέρες ακόμη.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ