ΣΤΗΛΕΣ

Πρωινό, περπάτημα και προπόνηση

Πρωινό, περπάτημα και προπόνηση

Η εβδομάδα ξεκινάει στην Κωνσταντινούπολη με πρωινό με θέα τον Βόσπορο, λίγο περπάτημα και προπόνηση στο Sinan Erdem Dome. Μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο; Εγώ, όχι!

Εκεί που οι περισσότεροι (μας) έλεγαν να ετοιμάζουμε βαλίτσες από νωρίς, μόλις φτάσαμε στην Κωνσταντινούπολη, εμείς είμαστε ακόμη εδώ και απολαμβάνουμε τον ήλιο και τον καιρό στην Τουρκία. Η εβδομάδα ξεκίνησε με φουλ θετική διάθεση, κάτι στο οποίο φυσικά έπαιξε ρόλο η πρόκριση επί της Λιθουανίας το βράδυ του Σαββάτου (9/9) και η μονομαχία που ακολουθεί απέναντι στη Ρωσία (13/9, 18:45).

Ανήμερα της πρώτης μέρας της νέας σχολικής χρονιάς, η δική μας ρουτίνα είναι η καλύτερη όλων. Πρωινό στο ξενοδοχείο με θέα τον Βόσπορο, μια μικρή βόλτα και απευθείας στο Sinan Erdem Dome για την πρωινή προπόνηση της Ελλάδας. Αλήθεια, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι καλύτερο αυτή την στιγμή. Το άγχος ανήκει -για τα καλά- στο παρελθόν, η ψυχολογία είναι στα ύψη και το μυαλό όλων είναι στο πόσο πιο όμορφη είναι η ζωή όταν έχεις την τύχη να βιώνεις από κοντά τέτοιες στιγμές.

Μακάρι την Τετάρτη να ζήσουμε ακόμη ένα μεγάλο παιχνίδι και να μας απασχολεί που θα πάμε να το γιορτάσουμε μετά το παιχνίδι με τη Ρωσία. Άλλωστε, από εδώ και πέρα δεν φοβόμαστε κανέναν!

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ