ΣΤΗΛΕΣ

Ναβάρο εναντίον Κρόπιλακ

Spain's Juan Carlos Navarro shoots over Nigeria's Michael Gbinije, right, during a basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 11, 2016. (AP Photo/Charlie Neibergall)
(AP Photo/Charlie Neibergall) AP

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο θα φορέσει απόψε για τελευταία φορά τη φανέλα της Ισπανίας, ψάχνοντας τέσσερις πόντους που θα τον βάλουν στο Top 10 των σκόρερ στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ένα μετάλλιο και ένα ρεκόρ θέλει να κάνει δικά του ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο, στην τελευταία του παράσταση με τη φανέλα της Ισπανίας. Ο "Λα Μπόμπα" ενημέρωσε πως απόψε θα παίξει για τελευταία φορά με το εθνόσημο στο στήθος, ήτοι αναζητά τη νίκη απέναντι στη Ρωσία που θα του δώσει ένα ακόμη μετάλλιο. Πέραν αυτού όμως, θέλει να πετύχει τουλάχιστον τέσσερις πόντους για να μπει στη δεκάδα των κορυφαίων σκόρερ σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 37χρονος γκαρντ είναι αυτή την στιγμή στην 11η θέση της σχετικής λίστας, έχοντας 766 πόντους, τρεις λιγότερους από τον Στάνισλαβ Κρόπιλακ που είναι μια θέση πιο πάνω. Στον ημιτελικό με την Σλοβενία δεν κατάφερε να σκοράρει, με αποτέλεσμα να μείνει ως έχει στην κατάταξη. Αν όμως απέναντι στην "αρκούδα" στείλει την μπάλα στον στόχο, τότε θα καταφέρει να "γκρεμίσει" από την δωδεκάδα τον Τσεχοσλοβάκο, που σημείωσε 769 πόντους σε 55 αγώνες και 7 παρουσίες σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ