ΣΤΗΛΕΣ

Ισπανία - Ρωσία: η τελευταία παράσταση του Ναβάρο

Ισπανία - Ρωσία: η τελευταία παράσταση του Ναβάρο

Ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο ανακοίνωσε ότι ο μικρός τελικός με τη Ρωσία θα είναι ο τελευταίος του με τη φανέλα της Ισπανίας, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη σημασία στον αγώνα.

Ο μικρός τελικός της Ισπανίας με τη Ρωσία δεν είναι ένας ακόμη αγώνας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, είναι ένας αγώνας με ιδιαίτερη αξία για τη "φούρια ρόχα". Κι αυτό γιατί θα πρόκειται για το κύκνειο άσμα του Χουάν Κάρλος Ναβάρο με τη φανέλα της εθνικής ομάδας της χώρας του, την τελευταία φορά που το εθνόσημο θα βρίσκεται στο σημείο της καρδιάς.

Πέρα από αυτό βέβαια, μεγάλη σημασία έχει να δούμε πως θα επιδιώξουν τον αντίπαλό τους οι δύο προπονητές.

Η Ισπανία είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει το γήπεδο και να "χτυπάει" σε καταστάσεις πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα αιφνιδιασμού. Έχει τους περιφερειακούς παίκτες που μπορούν να "τρέξουν" την ομάδα με ταχύτητα, όπως επίσης τους ψηλούς που θα τελειώσουν γρήγορα τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Ο Μαρκ και ο Πάου Γκασόλ είναι ικανοί στο να πάνε από τη μία ρακέτα στην άλλη μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και να αφήσουν πίσω τους αντιπάλους τους. Γι αυτό κιόλας η ομάδα του Σέρτζιο Σκαριόλο θέλει να επιβάλλει πιο γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι.

Από την άλλη, η Ρωσία στηρίζει όλες τις ελπίδες της για την έκπληξη και το χάλκινο μετάλλιο σε δύο παίκτες: τον Αλεξέι Σβεντ και τον Τιμοφέι Μοζγκόφ. Ο πρώτος είναι άλλωστε ο μοναδικός παίκτης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που σκοράρει 20+ πόντους σε κάθε αγώνα της ομάδας του. Ο σέντερ της "αρκούδας" αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο στις προσπάθειές του σε αυτή τη διοργάνωση. Μένει βέβαια να φανεί αν ο NBAer ψηλός της Ρωσίας μπορεί τα βάλει με τους σέντερ της Ισπανίας.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ