ΣΤΗΛΕΣ

Ευχαριστούμε για τις στιγμές

Ευχαριστούμε για τις στιγμές

Το μπάσκετ προσέφερε μία ακόμη μεγάλη στιγμή το βράδυ του Σαββάτου (9/9), συνεχίζοντας να αποδεικνύει γιατί είναι το εθνικό σπορ των Ελλήνων.

Σας το λέγαμε και σας το είχαμε γράψει από την πρώτη στιγμή: η Κωνσταντινούπολη είναι άλλη ιστορία, καμία σχέση με το Ελσίνκι. Η αύρα της πόλης, οι μυρωδιές της, ο Βόσπορος, όλα κάνουν τους παίκτες της Ελλάδας να νιώθουν πιο όμορφα, πιο άνετα. Σαν να παίζουν εντός έδρας.

Το είδαμε όλοι, το νιώσαμε όσοι βρεθήκαμε στο Sinan Erdem Dome. Κι είναι αυτό για το οποίο επιμέναμε: στην Κωνσταντινούπολη τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Τώρα ακολουθεί ένας ακόμη σπουδαίος αγώνας. Προτίμηση για αντίπαλο δεν υπάρχει, έτσι κι αλλιώς μετά την εμφάνιση απέναντι στη Λιθουανία, η σκέψη που κυριαρχεί είναι το "με το καλό, όποιος κι αν είναι".

Είναι τέτοια η ένεση αυτοπεποίθησης που πήραμε όλοι (παίκτες, δημοσιογράφοι, φίλαθλοι) από όσα έγιναν στο παιχνίδι με τη Λιθουανία, που τίποτα δεν μας αγχώνει ή μας φοβίζει από εδώ και πέρα.

Αντί επιλόγου: Το καλό της νίκης χθες το βράδυ δεν ήταν μόνο η πρόκριση, αλλά κι η δυνατότητα που είχαμε να κάνουμε μια βόλτα στην Κωνσταντινούπολη, η οποία ήταν ηλιόλουστη το πρωί. Μία βόλτα στην Αγιά Σοφιά ήταν ό,τι καλύτερο. Ευχαριστούμε για τις στιγμές....

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ