ΣΤΗΛΕΣ

Ευκαιρία για εξιλέωση

Ευκαιρία για εξιλέωση

Το παιχνίδι με την Πολωνία (6/9, 17:30) μπορεί να δώσει την (προσωρινή) εξιλέωση, αρκεί όλοι να παρουσιαστούν έτοιμοι για... πόλεμο.

Το φθινόπωρο έγινε (βαρύς) χειμώνας για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, μέσα σε τρεις ημέρες. Οι τρεις μαζεμένες ήττες από Γαλλία, Σλοβενία και -πολύ περισσότερο- Φινλανδία έριξαν κατακόρυφα τη διάθεση όλων στο στρατόπεδο της ελληνικής ομάδας, η οποία το απόγευμα (6/9, 17:30) δίνει έναν αγώνα δίχως αύριο.

Σε σαράντα αγωνιστικά λεπτά θα κριθεί η πορεία αυτής της ομάδας, με την έννοια πως ο αποκλεισμός θα αποτελέσει μεγάλη αποτυχία. Όχι ότι βέβαια η νίκη και η πρόκριση θα είναι επιτυχία, απλά θα επουλώσει κάπως τις ελληνικές πληγές. Τόσες μέρες άλλωστε στο Ελσίνκι, χορτάσαμε (και με το παραπάνω) από κρύο, συννεφιά και... μπουφάν. Έφτασε η ώρα να μυρίσουμε λίγο τον Βόσπορο, να δούμε από κοντά τις ομορφιές της Κωνσταντινούπολης και να επιστρέψουμε σε μία χώρα που πολλές φορές στο παρελθόν έχει δώσει χαρά στους φιλάθλους από την Ελλάδα.

Όλοι πιστεύουμε ότι η Ελλάδα μπορεί και θα τα καταφέρει απόψε, θα πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και από εκεί κι έπειτα, η επικοινωνία μας θα συνεχιστεί από την Κωνσταντινούπολη. Όχι τίποτε άλλο, αλλά υπάρχουν και πολλά ωραία (εξωαγωνιστικά) να σας πω για την Κωνσταντινούπολη και τα μέρη της, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την πορτοκαλί μπάλα.

Μπες στο olagiatokalathi.gr και θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για το μπάσκετ, αλλά και όσα χρειάζεσαι για να το απολαύσεις!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ