ΣΤΗΛΕΣ

Day 14 MVP: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Day 14 MVP: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς

Ο Μπόγκνταν Μπογκνάνοβιτς πήρε τη Σερβία -ξανά- από το χεράκι, οδηγώντας την στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Έκανε, δηλαδή, πάλι πράγματα και θαύματα.

Η Σερβία πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία το βράδυ της Κυριακής (17/9, 21:30). Ένα ζευγάρι που, για να λέμε την αλήθεια, ουδείς περίμενε να δει στον αγώνα του χρυσού μεταλλίου. Καλές ομάδες, με ποιοτικά ρόστερ και παίκτες - ηγέτες, αλλά κάποιες άλλες είχαν -θεωρητικά πάντα- περισσότερες πιθανότητες για να φτάσουν ένα βήμα μακριά από την κορυφή της Ευρώπης.

Κι αν για την Σλοβενία τα είπαμε από χθες, για τη Σερβία το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς έγινε χάρη στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς. Ο 25χρονος γκαρντ ήταν ξανά ο κορυφαίος της ομάδας του, κάτι όχι αναπάντεχο, αν κρίνουμε από το ταλέντο και τις δυνατότητές του, που γιγαντώνονται χρόνο με τον χρόνο. Αυτή τη φορά δεν έκανε... όργια, έκανε κάτι -για εκείνον- συνηθισμένο.

Είχε δηλαδή 24 πόντους με 6/8 δίποντα, 3/8 τρίποντα, 3/4 βολές, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 λάθος και 2 κλεψίματα σε 31'35'' συμμετοχής. Το ωραίο στη δική του περίπτωση είναι πως αυτοί οι αριθμοί δεν αποτελούν παρά κάτι συνηθισμένο, μέρος της καθημερινής αθλητικής του ζωής.

Να τον χαίρονται οι Σέρβοι...

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ