ΣΤΗΛΕΣ

Day 12 MVP: Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

Day 12 MVP: Μπόμπαν Μαριάνοβιτς

Ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς δεν έπαιξε πολύ απέναντι στην Ιταλία, όσο όμως βρέθηκε στο παρκέ για λογαριασμό της Σερβίας, έκανε... θραύση. Τα στατιστικά του λένε την αλήθεια.

Η Σερβία πήρε μία ακόμη νίκη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, έφτασε στους "4" της διοργάνωσης και έχει δύο ευκαιρίες για να κατακτήσει ένα μετάλλιο. Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς κέρδισε την Ιταλία (83-67) και δικαιολόγησε τον τίτλο του "φαβορί" στο παιχνίδι, με τους ψηλούς της να κάνουν θραύση.

Αυτός που έκανε το κάτι παραπάνω, στο σύντομο διάστημα παρουσίας του στο παρκέ ήταν ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Ο γίγαντας των 222 εκατοστών, με θητεία στο ΝΒΑ και βιογραφικό αρκετά μεγάλο για να δικαιολογήσει τον θόρυβο που συνοδεύει κάθε παρουσία του σε αγώνα της Σερβίας.

Το ότι αγωνίστηκε για μόλις 16'17'' δεν λέει κάτι περί της ποιότητας ή της χρησιμότητάς του. Είναι τέτοιος ο ρόλος του άλλωστε, που δεν επιτρέπει μεγάλη καταπόνηση, αφού πρέπει να προφυλάσσονται τα γόνατά του. Όσο έμεινε στο παρκέ όμως, ήταν απολαυστικός, σκέτος... οδοστρωτήρας. Γι αυτό άλλωστε βρέθηκε κοντά στο νταμπλ νταμπλ, ολοκληρώνοντας τον αγώνα με 10 πόντους (με 3/6 δίποντα, 4/4 βολές), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 1 λάθος, για να "γράψει" 17 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Για ένα ακόμη παιχνίδι της σερβικής ομάδας, αποτέλεσε τον πολιορκητικό κριό, όντας ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για την άνετη, όπως αποδείχθηκε, επικράτηση.

Στο olagiatokalathi.gr θα βρεις όλα τα SOS για τη φετινή κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ