ΣΤΗΛΕΣ

Άλλος κόσμος στο Ελσίνκι

ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÅËËÁÄÁÓ / EUROBASKET 2017 / GREECE TRAINING (EUROKINISSI)
ÅÕÑÙÌÐÁÓÊÅÔ 2017 / ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÅËËÁÄÁÓ / EUROBASKET 2017 / GREECE TRAINING (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Ελσίνκι δεν φημίζεται για το θερμό του κλίμα, κάτι που διαπιστώσαμε με το "καλησπέρα". Άλλος κόσμος στη Φινλανδία, εν αναμονή της πρεμιέρας του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αφήσαμε τη ζέστη της Ελλάδας, τα air conditions και τις βερμούδες και πιάσαμε τα φούτερ και τα μπουφάν. Αυτά έχει η μετακόμιση (προσωρινή) στη Φινλανδία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Χαλάλι τα χαμένα μπάνια και οι καφέδες στην Αθήνα, για να δούμε μπάσκετ και να απολαύσουμε πλούσιο θέαμα τις επόμενες ημέρες στην Helsinki Arena της φινλανδικής πρωτεύουσας.

Το γήπεδο που θα φιλοξενήσει τα παιχνίδια του Α' Ομίλου είναι έτοιμο, έχει "ντυθεί" καταλλήλως εντός κι εκτός, οπότε μας βάζει στο κλίμα όσων θα ακολουθήσουν και θα συμβούν. Η ησυχία που επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στα πέριξ του γηπέδου θα δώσει τη θέση της στη φασαρία και τον παλμό των φιλάθλων, που φτάνουν εδώ από όλη την Ευρώπη. Με πρώτους και καλύτερους αυτούς από την Ισλανδία, που αναμένεται να κάνουν... απόβαση στο Ελσίνκι, για να στηρίξουν την εθνική τους.

Άλλος κόσμος στο Ελσίνκι

Καταλαβαίνετε λοιπόν πως όσοι "δικοί μας" βρεθούν εδώ, θα πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω -από πλευράς φωνής και έντασης. Για να καλύψουν το όποιο κενό και να αντισταθμίσουν τα ισλανδικά ντεσιμπέλ, στη διάρκεια της σημερινής (31/8) αναμέτρησης. Έφτασε η ώρα για δράση, ξεκινάει το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι όλοι βρίσκονται στις επάλξεις.

Άλλος κόσμος στο Ελσίνκι

Μπες στο olagiatokalathi.gr και θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για το μπάσκετ, αλλά και όσα χρειάζεσαι για να το απολαύσεις!

powered by Typeform
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ