FORMULA 1

Formula 1: Ο Ράσελ θα αντικαταστήσει τον Χάμιλτον στο Sakhir GP

Ο Τζορτζ Ράσελ σε συνέντευξη Τύπου στο Σίλβερστοουν για την σεζόν 2019 στην Formula 1.
Ο Τζορτζ Ράσελ σε συνέντευξη Τύπου στο Σίλβερστοουν AP PHOTO/LUCA BRUNO

H Mercedes ανακοίνωσε ότι ο αντικαταστάτης του θετικού στον κορονοϊού, Λούις Χάμιλτον, για το GP του Sakhir θα είναι ο Τζορτζ Ράσελ της Williams.

Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ο Λιούις Χάμιλτον και έτσι ο Βρετανός παγκόσμιος πρωταθλητής θα χάσει τον αγώνα στο Μπαχρέιν. Η Mercedes έπρεπε να καλύψει το κενό του για το GP του Sakhir, με τον Τζορτζ Ράσελ να τον αντικαθιστά.

Ο Ράσελ είναι οδηγός της Williams, αλλά είναι μέλος του junior προγράμματος της Mercedes από το 2017. Η συμφωνία μεταξύ των δύο ομάδων αναφέρεται στο GP του Sakhir χωρίς να αποκλείεται βέβαια να δούμε τον 22χρονο και στον τελευταίο αγώνα, στο Άμπου Ντάμπι.

"Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μας στην Williams για την συνεργασία τους. Θα είναι σημαντική αποστολή για τον Τζορτζ, ωστόσο είναι έτοιμος. Φέτος βρίσκεται σε εντυπωσιακή φόρμα με την Williams" δήλωσε o αρχηγός της Mercedes, Τότο Βολφ.

O Ράσελ τη φετινή χρονιά δεν έχει καταφέρει να προσθέσεις βαθμούς. Αντικαταστάτης του νεαρού Βρετανού στη Williams θα είναι ο Τζακ Άιτκεν.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ