FORMULA 1

Formula 1: Φεύγει ο Γκροζάν στο τέλος της χρονιάς από την Haas

Ο Ρομέν Γκροζάν στο Νίρμπουργκρινγκ
Ο Ρομέν Γκροζάν στο Νίρμπουργκρινγκ AP

Παρελθόν από την Haas θα αποτελέσει στο τέλος της σεζόν ο Ρομέν Γκροζάν, γεγονός που ανακοίνωσε ο Γάλλος οδηγός με ανάρτησή του στα social media.

Ο Ρομέν Γκροζάν θα αποτελέσει παρελθόν από την Haas στο τέλος της χρονιάς, κάτι που ανακοίνωσε ο ίδιος στα social media. Έτσι, οι δρόμοι του Γάλλου οδηγού και της αμερικανικής ομάδας θα χωρίσουν έπειτα από πέντε χρόνια συνεργασίας, καθώς δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του.

"Το τελευταίο κεφάλαιο έκλεισε και το βιβλίο τελείωσε. Είμαι στην Haas από την πρώτη μέρα. Πέντε χρόνια σκοράραμε 110 πόντους σε 92 αγώνες και το ταξίδι αυτό άξιζε. Έμαθα πολλά και βελτιώθηκα. Η μεγαλύτερη μου υπερηφάνεια είναι η τέταρτη θέση στην Αυστρία το 2018. Εύχομαι στην ομάδα τα καλύτερα" ανέφερε ο Γκροζάν μεταξύ άλλων.

Όπως φαίνεται η Haas την επόμενη σεζόν θα πορευτεί με νέο δίδυμο με δύο rookies να είναι το πιθανότερο σενάριο, όπως αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ. Όσον αφορά στον Γκροζάν, είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον Γάλλο να βρει κάποια ομάδα της Formula 1 την επόμενη σεζόν, καθώς οι λύσεις είναι περιορισμένες.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ