ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ

Το 300άρι που δεν κάνει εκπτώσεις στην ιπποδύναμη

Το 300άρι που δεν κάνει εκπτώσεις στην ιπποδύναμη

Το SYM HD300 έχει τον τρόπο να σε κερδίσει.

Ένα σκούτερ υψηλών απαιτήσεων, όπως φανερώνει και το όνομά του (High Demands), το SYM HD300 δημιουργήθηκε με βάση τις ευρωπαϊκές και κατ’ επέκταση τις ελληνικές απαιτήσεις κι αμέσως ανέβασε ψηλά τον πήχη του ανταγωνισμού.

Ένα σκούτερ μεσαίου κυβισμού με μεγάλους τροχούς 16 ιντσών, με στυλ, χαρακτήρα, ποιότητα κατασκευής και δυναμισμό.

Ξεκινώντας από το τελευταίο χαρακτηριστικό, τον δυναμισμό, εγγύηση αποτελεί το υγρόψυκτο τετραβάλβιδο μοτέρ των 278 κ.εκ. F4, που αποδίδει 27,5 ίππους με μια αξιοθαύμαστη ροπή στα 26,12 Nm στις 6.250 σ.α.λ. Εκμεταλλευόμενος και το χαμηλό βάρος των 174 κιλών (ξηρό), έχει προοδευτική λειτουργία, με ηλεκτρονικό ψεκασμό και θα ικανοποιήσει απόλυτα έναν αναβάτη στην καθημερινότητά του, εντός πόλης, και δεν θα προβληματίσει στο ταξίδι, έχοντας και μια μέση κατανάλωση κάτω από τα 4 λίτρα ανά 100 χλμ., και με την αυτονομία που εγγυάται το ρεζερβουάρ των 10 λίτρων, να φθάνει τα 290 χλμ. διαδρομής.

Το 300άρι που δεν κάνει εκπτώσεις στην ιπποδύναμη

Για την ποιότητα κατασκευής, δεν μπορείς να έχεις παράπονο, με τα φιλέτα χρωμίου στη μάσκα και την ποδιά, τις καμπύλες στα πλαστικά, τον προβολέα με δύο LED DRL μπάρες και το πίσω φως με διπλά φωτιστικά σώματα.

Με σύγχρονη αντίληψη, ο πολυγωνικός πίνακας οργάνων διαθέτει στρογγυλό όργανο και αναλογικό δείκτη ταχύτητας, με όλες τις ενδείξεις στην LCD οθόνη.

Οδηγώντας, το πρώτο που νιώθεις είναι την άνεση της σέλας, στην οποία βολεύεσαι εύκολα με τα 80 εκ. ύψους από το έδαφος. Τα πόδια σου φιλοξενούνται άνετα, ενώ ήδη έχεις φορέσει το full face κράνος, που είχες τοποθετήσει κάτω από τη σέλα, σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει κι άλλα μικροαντικείμενα με τα 38 λίτρα όγκου που διαθέτει. Η σέλα, όπως και το ρεζερβουάρ, ανοίγουν από έναν κεντρικό πολυδιακόπτη, έχοντας το κλειδί στη μίζα, ενώ μπορείς να φορτίζεις το smartphone σου στο ντουλαπάκι που διαθέτει θύρα USB, ή να δέσεις την τσάντα σου στον αναδιπλούμενο γάντζο.

Ζυγισμένο στο δρόμο, το SYM HD300 συμπεριφέρεται άψογα στους –είναι αλήθεια- κακούς ελληνικούς δρόμους, απορροφώντας τις ανωμαλίες, εξασφαλίζοντας, παράλληλα, ασφάλεια με τις 16άρες ζάντες και σταθερότητα από το νέο και ενισχυμένο διπλό σωληνωτό πλαίσιο. Σε κάθε περίπτωση, η ανάρτηση από τηλεσκοπικό πιρούνι διαδρομής 115 χιλ. και διαμέτρου 35 χιλ. εμπρός, μπροστά και τα δύο αμορτισέρ διαδρομής 100 χιλ. (με 4 θέσεις προφόρτισης) πίσω, παρέχουν εγγυήσεις, ενώ για το αποτελεσματικό φρενάρισμα φροντίζουν τα δισκόφρενα 288 χλστ., μπροστά, τύπου μαργαρίτα και 260 χλστ. πίσω, με διπίστονες δαγκάνες, σωληνάκια υψηλής πίεσης και ABS.

Το 300άρι που δεν κάνει εκπτώσεις στην ιπποδύναμη

Το SYM HD300, διατίθεται προς 3.595 ευρώ, χωρίς να κάνει εκπτώσεις στην ιπποδύναμη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ